CITY-STEAUA. VIDEO. Scandal la antrenamentul oficial! L-a dat afară

UPDATE, ora 19:24 / Pep Guardiola a spus la conferinţa de presă că miercuri în meciul cu Steaua va fi şansa lui Hart. Însă antrenorul catalan a avut un conflict la antrenament cu portarul englez, iar după un dialog scurt l-a dat afară de la şedinţa de pregătire. 

VEZI MAI JOS IMAGINILE:

CITY-STEAUA. Steaua joacă miercuri, de la ora 21:45 împotriva lui Manchester City în manşa retur a playoff-ului din Liga Campionilor.

CITY-STEAUA. Pep Guardiola a vorbit în conferinţa de presă premergătoare disputei şi a spus că Joe Hart şi Yaya Toure vor avea şansa să joace:

"Avem şi accidentări de lungă durată, însă Kompany şi Gundogan sînt aproape de revenirea pe gazon. În zece zile cred că vor reveni. Sagna nu va juca mîine, e clart. Joe Hart şi Yaya Toure vor avea şansa lor în meciul cu Steaua. Avem 28 de jucători la antrenamente. E greu să aleg lotul. Vom face cîteva rotaţii ale jucătorilor.

Am un mare respect pentru Steaua şi ştiu că orice se poate întîmpla în fotbal. Nu se ştie nimic pînă nu e fluierul final. Sîntem fericiţi după 5-0 în tur, dar trebuie să ne luăm oponenţii în serios. Avem un avantaj uriaş, dar nu vom juca mâine ca şi cum e gata", a declarat Pep Guardiola.