CITY-STEAUA. Probleme pentru Reghe. Poate pierde un jucător important după meciul de la Manchester

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/08/2016, 08:41
CITY-STEAUA. Probleme pentru Reghe. Poate pierde un jucător important după meciul de la Manchester

CITY-STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va juca împotriva formaţiei Manchester City, miercuri, ora 2145, în manşa retur a play-off-ului Ligii Campionilor.

CITY-STEAUA. Steaua a fost învinsă la scor de Manchester City în meciul tur, scor 0-5, pe “Naţional Arena”, iar “roş-albaştrii” nu au nici o şansă să întoarcă rezultatul. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, întîmpină şi o problemă în ceea ce priveşte un jucător important din lotul formaţiei “roş-albastre”.

CITY-STEAUA. Gabriel Tamaş, unul dintre oamenii de bază din lotul Stelei, e singurul fotbalist al “roş-albaştrilor” care are deja două cartonaşe galbene încasate în preliminariile europene şi dacă va fi avertizat şi pe “Etihad Stadium”, atunci va fi suspendat pentru următorul meci, care pentru Steaua va fi în grupele Ligii Europa. Totodată, jucătorilor care nu acumulează trei cartonaşe galbene li se vor anula avertismentele în momentul în care vor debuta în faza grupelor UCL şi UEL.

CITY-STEAUA. Gabi Tamaş este singurul fotbalist din lotul antrenat de Laurenţiu Reghecampf care a bifat toate minutele în cele opt meciuri oficiale disputate de Steaua pînă acum. Fundaşul a adunat 750 de minute, inclusiv prelungirile cu Chiajna, în finala Cupei Ligii.

CITY-STEAUA. După Gabi Tamaş, Gabriel Enache (715 minute), Momcilovic (660 minute) şi Toşca (660 minute) sînt cei mai utilizaţi jucători de Laurenţiu Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×