CITY-STEAUA. Ce tactică va folosi Reghecampf. Gigi l-a dat de gol

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/08/2016, 12:39
CITY-STEAUA. Ce tactică va folosi Reghecampf. Gigi l-a dat de gol GALERIE FOTO

CITY-STEAUA. Update / Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre meciul pe care trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca cu Manchester City, miercuri, ora 21:45.  Latifundiarul din Pipera a comentat şi în legătură cu foştii jucători care au evoluat pentru Steaua şi care şi-ar dori să meargă la meciurile “roş-albaştrilor”.

“O să jucăm cu Manchester City la fel cum a jucat şi Dinamo cu noi. Nu o să ieşim din jumătatea noastră. Nu mă duc în Manchester. Ce să fac acolo? Să pierd timpul pe acolo? Mă interesează să le iau banii, dar nu să vad ceva de la ei. Pe noi ne interesează campionatul acum. Gloriile Stelei pot veni cînd vor la meciuri. Am făcut o invitaţie permanentă şi se pot duce la Duckadam. Nu am eu treaba. Nu pot să mă rog de ei să vină la meci. Ei pot veni cînd doresc. Nu pot să mă duc acasă la ei şi să le duc biletele”, a spus Becali la un post de televiziune.

……………………….

CITY-STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a plecat spre Manchester, acolo unde îi va întîlni pe englezii lui Pep Guardiola, miercuri, ora 21:45, pe “Etihad Stadium”, în returul play-off-ului Ligii Campionilor.

CITY-STEAUA. “Roş-albaştrii” au fost învinşi în tur cu scorul de 0-5, iar aceştia şi-au pierdut speranţa că se poate întîmpla o minune, dar vor să facă o figură frumoasă în meciul ce va avea loc în Manchester.

CITY-STEAUA. Helmuth Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit la plecarea spre Anglia şi crede că jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf vor face tot posibilul să nu repete povestea de pe “Naţional Arena”.

“Să încercăm să facem un joc cît mai bun. Calificarea e jucată, nu sîntem absurzi, dar faptul că întîlnim o echipă atît de puternică e un avantaj pentru noi pentru grupele Ligii Campionilor, să ne pregătim. Nu prea avem alţi jucători ca să ne schimbăm, cei noi nu sînt pe listă. Vom juca cu aceeaşi echipă, dar speră să o facem altfel. Nu îmi e frică de un scor mare, cînd ai pierdut aici cu 5-0 de ce să îţi mai fie frică. Sper că băieţii au învăţat din lecţia de la Bucureşti, diferenţa de valaloare e clară”, a spus Duckadam.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×