Sport

EXCLUSIV / Destăinuiri CUTREMURĂTOARE: “Sînt TERMINAT! Îmi vine SĂ MĂ LAS de fotbal!”

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă,a  dezvăluit pentru FANATIK.RO că uneori chiar îi vine să se lase definitiv de fotbal după drama în care trece în ultimul an la FC...
11.07.2014 | 12:59
EXCLUSIV  Destainuiri CUTREMURATOARE Sint TERMINAT Imi vine SA MA LAS de fotbal
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Universităţii Craiova, Mădălin Ciucă,a  dezvăluit pentru FANATIK.RO că uneori chiar îi vine să se lase definitiv de fotbal după drama în care trece în ultimul an la FC U Craiova. ” Te rog să mă crezi că sînt terminat.  În unele zile stau în casă şi plîng singur ca un copil. Chiar îmi vine să mă las de fotbal, dar totuşi am doar 31 de ani şi cred că mai pot juca fotbal la nivel înalt cel puţin patru ani de zile. Este incredibil prin ce dramă trec eu şi colegii mei. Practic sîntem prizionierii lichidatorului judiciar, cel care nici în ruptul capului nu vrea să ne lase se plecăm liberi de contract. Ne tot spune că sîntem bunurile clubului şi trebuie să se recupereze banii de pe urma noastră”, şi-a început Ciucă discursul.

“Toată lumea ne refuză şi fuge de noi”

În continuare, Ciucă ne-a dezvăluit că a încercat să discute cu absolut toţi oamenii care i-ar putea ajuta pe jucătorii lui Adrian Mititelu. ” Crede-mă că nu ştiu unde să mă mai duc! Am fost la lichidatorul judiciar, am vorbit cu şeful AFAN, Emilian Hulubei, am fost la Comitetul Executiv, am primit doar promisiuni, că se va rezolva, însă am rămas doar cu vorbele. Am discutat chiar şi cu impresarul Bojin, angajat de lichidator, cel care ne-a spus că ne-a propus pe la toate echipele din Liga I şi Liga II, dar toată lumea fuge de noi şi ne refuză în situaţia juridică în care sîntem. Nimeni nu vrea să dea un leu pe noi, pentru că Mititelu e în faliment. Practic, sîntem nişte prizoneri”, ne-a spus Ciucă.

ADVERTISEMENT

5253e1c9b8c29

“Mă doare sufletul de suporterii Ştiinţei”

În final, Mădălin Ciucă ne-a dezvăluit că şi-ar fi dorit din tot sufletul ca în locul celor de la CSU Craiova, în Liga I, să joace FC U Craiova. Stau şi mă uit pe programul celor de la CS U şi mă doare sufletul că nu sîntem noi cei de la FCU în locul acestei echipe. Văd că ei au primele meciuri cu Rapid şi Steaua. Mi-aş fi dorit din tot sufletul ca în locul celor de la CS U să fi fost noi cei de la FC U. Vă daţi şi voi seama cum ar arătat oraşul, plin ochi de suporteri, la meciurile cu Rapid, Steaua sau Dinamo? Parcă şi văd cum veneau maşinile în număr mare spre Craiova din toate oraşele din Oltenia şi de la Bucureşti, cu steagurile şi fularele cu stema cu leul. Dar asta e viaţa! Nu a depins doar de noi promovarea. Mă doare sufletul de suporterii noştri, mă doare sufletul de mine şi de colegii mei, dar vreau să ştiţi că eu Mădălin Ciucă şi restul colegilor mei am făcut tot ce a depins de noi să ţinem steagul sus. Ştiţi foarte bine că ne antrenam pe unde puteam şi eram hăituiţi de toată lumea. Vreau să mai audă încă o daţă suporterii noştrii că noi nu am vrut de loc să ne lăsăm bătuţi de cei de la CSU, deşi ei aveau cele mai bune condiţii de pregătire, însă nu au avut ce am avut noi, căldura şi dragostea suporterilor craioveni. Am jucat contra lor de două ori şi nu ne-au învins”, a încheiat Ciucă.