Life

Cizmele ciudate care au generat un adevărat haos. Se vând la preț triplu, iar mulți vor doar să le atingă

Cizmele ciudate care au generat un adevărat haos continuă să fie subiect de discuție. Acestea au ajuns să se vândă la prețuri triple.
11.06.2023 | 18:49
Cizmele ciudate care au generat un adevarat haos Se vand la pret triplu iar multi vor doar sa le atinga
Cizmele ciudate care se vând cu peste 1.000 de dolari. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cizmele ciudate care sunt la mare căutare au apărut în urmă cu ceva timp. S-au vândut în doar câteva secunde pentru un preț de 350 de dolari perechea. Nimeni nu avea să știe însă ce haos va genera acest model.

Cizmele ciudate care se vând cu peste 1.000 de dolari

Cizmele sunt într-adevăr unele deosebite. Nu ai mai văzut așa ceva, însă nimeni nu se gândea că atât de multe persoane o să le dorească. Tinerele care au apucat să le achiziționeze au ajuns să scoată la vânzare o pereche chiar și cu 1.200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Chiar și cu un preț de trei ori mai mare, cizmele continuă să se vândă. Iar asta a remarcat și o celebră influenceriță. “Trebuia să-i am pentru că deveniseră virali”, a declarat Eva Moxon, potrivit Yahoo News.

Cum arată cizmele? Sunt de cauciuc, roșii, iar cei care cunosc desenele animate vor crede că sunt împrumutate de la personajul de desene animate Astro Boy. Oricine poartă astfel de cizme iese în evidență.

ADVERTISEMENT

Par practic rupte dintr-un desen animat, chiar dacă au un design simplu. Eva Moxon și-a cumpărat și ea cizmele, însă nu se aștepta ca o simplă piesă vestimentară să se bucure de un asemenea succes. 

Influencerița a ajuns la Los Angeles, unde s-a plimbat prin aeroport cu cizmele în picioare. Erau prea mari și nu încăpeau în valiză, astfel că a fost nevoită să le poarte. În tot acest timp, oamenii se opreau în jurul ei și voiau să e atingă măcar pentru un moment.

ADVERTISEMENT
Cizmele ciudate care se vând cu peste 1.000 de dolari. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
Cizmele ciudate care se vând cu peste 1.000 de dolari. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik

Artiștii celebri care poartă și ei cizmele roșii

Aceasta povestește că un adevărat haos a izbucnit în aeroport și că nu s-ar fi gândit vreodată că e posibil așa ceva. “Se crease o întreagă agitație la aeroport. Pur și simplu nu-mi încăpeau în valiză, așa că a trebuit să le port. O mulțime de oameni voiau să le atingă”, a povestit tânăra.

Iar Eva Moxon nu e singura care le-a purtat. La rândul ei, influencerița Veronika Rajek, care a adunat o comunitate generoasă de peste 4 milioane de urmăritori s-a filmat cu cizmele virale.

ADVERTISEMENT

Și alți artiști celebri precum Ciara, Janelle Monet, Lil Wayne sau Coi Leray au promovat aceste faimoase cizme. În momentul de față, cei care le mai doresc au de așteptat opt săptămâni, iar lista de așteptare e una destul de lungă. Alte persoane care nu mai au răbdare însă, ajung să le cumpere second hand pentru prețuri de peste 1.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Perioadă interminabilă de caniculă. Ce au anunțat meteorologii
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși