Carousel hot news

Clădire prăbuşită în Timişoara: Două persoane au murit, alta este grav rănită!

Doi bărbaţi, de 32 de ani şi 49 de ani, şi-au pierdut viaţa, astăzi, în Timişoara. Peretele unei clădiri la care realizau lucrări s-a prăbuşit peste trei dintre muncitori, potrivit Opinia...
30.03.2017 | 00:17
Clădire prăbuşită în Timişoara: Două persoane au murit, alta este grav rănită!

Doi bărbaţi, de 32 de ani şi 49 de ani, şi-au pierdut viaţa, astăzi, în Timişoara. Peretele unei clădiri la care realizau lucrări s-a prăbuşit peste trei dintre muncitori, potrivit Opinia Timişoarei.

“Am fost solicitaţi pentru degajarea unui perete prăbuşit peste doi muncitori, de 32 de ani, respectiv 49 de ani. Ne-am deplasat la faţa locului cu 2 autospeciale de descarcerare şi 2 ambulanţe SMURD. S-a acţionat la degajarea peretelui. Intervenţia a durat aproximativ 45 de minute, fiind îngreunată de existenţa pericolului prăbuşirii elementelor de susţinere a clădirii. Nu mai există alte victime în afară de cei doi bărbaţi”, a declarat pentru Realitatea TV Bogdan Mutu, şeful ISU Timiş.

Unul dintre cei trei muncitori prinşi sub dărâmături a reuşit să se salveze în ultima clipă. Acesta a fost preluat de medicii ajunşi la faţa locului şi transportat de urgenţă la spital.

Inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă vor face verificări pentru a stabili dacă au fost sau nu respectate normele de protecţia muncii.

Citeşte mai mult pe www.realitatea.net

f

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri