Clanul Duduianu a început războiul după moartea lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat la casa tatălui presupusului criminal

Bogdan Solomon   
în HotNews
05/08/2020, 09:36
Clanul Duduianu a început războiul după moartea lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat la casa tatălui presupusului criminal
Moartea lui Emi Pian adâncește războiul clanurilor interlope din București. Sursa foto: libertatea.ro

Moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, executat în stil mafiot, marți seară, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei, a declanșat un război în toată regula între două dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi din țara noastră.

La doar câteva ore după tragedie, locuința liderului clanului Rinu a fost cuprinsă de flăcări, alături de o clădire învecinată. Incendiul era cât pe ce să se extindă și la blocul din zonă, motiv pentru care pompierii au luat decizia să evacueze de urgență zeci de locatari.

Având în vedere că Napy, fiul grupării care acționează în apropierea podului Colentina din Sectorul 2 este principalul suspect pentru uciderea lui Emi, autoritățile iau în calcul o posibilă răzbunare a Duduienilor.

Incendiu la casa presupusului ucigaș al lui Emi Pian. Zeci de persoane au fost evacuate

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini ale SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări. Potrivit autorităților, focul s-a extins pe o suprafață de peste 400 de metri pătrați, iar daunele produse sunt semnificative.

În această dimineață am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuința P+1+M din Șoseaua Chitilei, sector 1. Primele forțe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporție această clădire și s-a extins la o altă locuința P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propagă și la un bloc de tip P+3.

Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 pers, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite). Suprafața totală afectată de incendiu este de 400 mp.

În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuințe și anexele acestora sunt lipite între ele”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Crima ar fi fost comisă în mai puțin de un minut

Potrivit unor surse din anchetă citate de Impact.ro, totul ar fi pornit de la faptul că membrul clanului Duduianu i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut, deși respectiva persoană împrumutase deja bani de la liderul clanului rival.

Scos din minți de acest gest, Ciprian Napy i-ar fi reproșat lui Emy Pian că a încălcat regulile nescrise ale interlopilor, iar de aici și până la un masacru sângeros a mai fost doar un pas. Se pare că fiul lui Rinu a avut nevoie de numai 60 de secunde pentru a-l ucide cu sânge rece pe Florin Mototolea.

S-au înjurat 30 de secunde, apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor, după care a vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat artera femurală.

Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă. Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napy, care încerca să îl înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital”, au dezvăluit surse apropiate clanului Duduianu.

Închide ×