ADVERTISEMENT
News

Clanul Duduianu, audiat la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei

| 10.08.2020 | 11:01
Clanul Duduianu, audiat la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei
Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian. Sursa foto: Facebook.com

Clanul Duduianu urmează să vină la Serviciul de Omoruri al Poliției Capitalei, unde este așteptat pentru a da declarații despre conflictul ce a dus la moartea lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Astfel că cinci sau mai mai mulți membri ai clanului, printre care și fiul interlopului decedat sunt așteptați să dea explicații despre cum s-au întâmplat lucrurile, pas cu pas, în dimineața zilei de mați, 4 august, în zona Giulești din București.

Duminică, Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a susţinut că fratele lui a fost asasinat la comandă și că poliția trebuie să facă dreptate.

Clanul Duduianu, audieri de la Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei

Reamintim că Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a murit după ce a luat parte la o luptă de stradă cu Richard Emmanuel, un interlop din Clanul Rinu. Tânărul de 26 de ani l-a înjunghiat pe liderul Duduienilor în gât, plămâni și i-a tăiat vena femurală.

ADVERTISEMENT

Victima a ajuns în stare gravă la spital și a decedat o oră mai târziu. Criminalul bărbatului a fost reținut 30 de zile în acest caz.

Familia lui Emi Pian a susținut că atacul a fost plănuit de clanul Rinu.

”S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?”, a acuzat fratele interlopului.

Familia Duduianu nu caută răzbunare, dar cere autorităților române să facă dreptate.

”Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a spus şi fiul lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!