ADVERTISEMENT
News

Clanul Leilor a provocat haos în timpul unei lecții online. Profesorii școlii din Alexandria au chemat Poliția. Video

Autor: Flaviu Popa | 21.09.2020 | 22:58
Clanul Leilor a provocat haos în timpul unei lecții online. Profesorii școlii din Alexandria au chemat Poliția. Video
O oră de învățământ online pe Zoom

„Clanul Leilor” a întrerupt cursurile on-line ale unei școli din Alexandria, demonstrând că sistemul gândit de autorități în perioada de pandemie are lacune serioase.

ADVERTISEMENT

Cei supranumiți „Clanul Leilor” sunt un grup de troli care pătrund în aplicațiile pe care se desfășoară cursurile on-line și postează sau strigă obscenități.

Grupul a ajuns în sistemul de cursuri on-line al Școlii „Ștefan cel Mare” din Alexandria, reușind să sperie elevii și profesorii timp de zeci de minute.

ADVERTISEMENT

Clanul Leilor a creat haos în cursurile on-line ale unei școli din Alexandria

Trolii au înjurat profesorii și elevii și i-au lăsat pe cei prezenți la cursul on-line în stare de șoc. Profesorul care coordona lecția nu a înțeles ce se întâmplă, astfel că filmarea a ajuns pe Youtube.

Au postat-o chiar cei din „clan”, care îndeamnă și alți copii să li se alăture în demersul lor de a ridiculiza sistemul de învățământ on-line promovat de Ministerul Educației.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE CLANUL LEILOR DISTRUGE CURSUL ON-LINE

Băieți, înainte ca acest videoclip să înceapă, vreau neapărat să lăsați un like dacă vreți să revenim cu această serie forță. Cred că o să postăm de două sau de trei ori seria asta pe săptămână, pentru că vedem un suport enorm, enorm, nu mare și nu uitați, dacă vreți să dați și voi raiduri alături de mine puteți să intrați pe serverul meu de Discord“, a scris tânărul stresează elevii și profesorii din mediul on-line.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au fost alertați de către profesorii școlii și au intrat pe fir, în speranța că vor opri în viitor astfel de incidente.

Cu toate că platformele unde se desfășoară învățământul on-line ar trebui să fie sigure, trolii ajung cu ușurință în „sala de clasă virtuală” și provoacă haos.

ADVERTISEMENT

Polițiștii cred că aceștia primesc linkuri și parole chiar din partea unor elevi din respectivele clase, care vor să se amuze pe seama profesorilor sau a colegilor. Cei din „Clanul Leilor” au deja milioane de vizualizări și zeci de mii de urmăritori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!