Life

Clanul, un nou serial la Pro TV, din toamnă: „Va fi cea mai puternică adicție de pe TV”

Un nou serial va începe în această toamnă la Pro TV, iar postul anunță că acesta va avea o distribuție de excepție, dar și multe locații spectaculoase.
16.06.2022 | 14:34
Clanul un nou serial la Pro TV din toamna Va fi cea mai puternica adictie de pe TV
Un nou serial la Pro TV, din toamnă. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

La Pro TV va începe un nou serial, numit Clanul. Iată despre ce este cea mai nouă producție Pro TV.

Un nou serial la Pro TV, din toamnă

În această vară au început filmările pentru un nou serial care va fi văzut din această toamnă la Pro TV.  Clanul este serialul care se anunță a fi un succes, conform anunțului făcut de postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Serialul clanul de la Pro TV este o adaptare a formatului Icerde, al celor de la Ay Yapim.

Povestea este una clasică, după cum notează Pro TV într-un comunicat, iar ceea ce vor putea vedea telespectatorii care vor urmări din această toamnă serialul este lupta dintre poliție și mafie.

Nu vor lipsi nici poveștile de iubire complicate care trebuie să se desfășoare în această bătălie continuă între bine și rău, între forțele de ordine și infractori.

ADVERTISEMENT

În distribuția acestui serial sunt actori celebri, cu multă experiență, dar Pro TV nu a dat niciun nume al celor care vor interpreta roluri în cadrul acestuia.

Totuși, postul TV a precizat că vor exista și apariții surpriză, dar și niște scene de acțiune „incredibile”.

ADVERTISEMENT

Serialul va deveni o adicție, susține Pro TV

Directorul creativ al serialului de la Pro TV spune că acesta este unul de mare calitate, începând de la actorii care joacă până în imagine și locații.

Mai mult, Anghel Damian a precizat că serialul va deveni o adevărată adicție.

”După câteva luni de lucru la serialul CLANUL, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română.

ADVERTISEMENT

De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant. Un labirint către o lume interzisă, unde binele și răul se amestecă și dragostea și ura se confundă.

Sunt absolut convins că foarte curând, CLANUL va fi cea mai puternică adicție de pe TV”, a spus Anghel Damian, Creative Producer.

ADVERTISEMENT
Tags: