Fotbal international

Clarence Seedorf își caută echipă! “Ar fi o onoare să antrenez Real Madrid!”

04.06.2018 | 17:03
Clarence Seedorf

Rămas liber de contract în urma retrogradării cu Deportivo La Coruna în Segunda Divison, olandezul Clarence Seedorf este în căutarea unui nou contract. Câștigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, olandezul recunoaște că a rămas în condiții bune cu oficialii de pe Bernabeu, dar nu a au existat discuții despre ocuparea postului de antrenor.

“Îmi caut echipă. Sunt antrenor de 4 ani și sunt abia la început de drum. Ar fi o onoare pentru mine să o antrenez pe Real Madrid. Nu vreau să strânesc acum controverse, deci nu are rost să vorbesc mai mult. Am o relație foarte bună cu cei din club și știu că acum au nevoie de liniște. Au existat niște telefoane și contacte cu anumite echipe, dar nimic mai mult. E abia prima săptămână după finalul sezonului, deci mai am timp”, a declarat Seedorf într-un interviu acordat presei din Spania.

Clarence Seedorf, impresionat de performanțele lui Zidane

Întrebat despre Zinedine Zidane, cel care a ales să renunțe la banca tehnică a lui Real Madrid, Seedorf a ținut să-l felicite pe antrenorul francez, cel care a reușit să câștige 3 Ligi ale Campionilor cu formația madrileană.

“Jos pălăria pentru ce a făcut Zidane la Real în acești ani, dar și pentru decizia pe care a luat-o. Doar cei cu adevărat mari știu când e cazul să ia asemenea decizii și au puterea să o facă. E păcat că a plecat, dar lucrurile frumoase nu țin niciodată la nesfârșit. Tot ce putem să facem e să-i respectăm decizia, dar și munca depusă”, a mai spus Seedorf. După ce a renunțat la activitatea de fotbalist, Seedorf a antrenat la Ac Milan, Shenzhen și la Deportivo La Coruna.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri