Fotbal international

Clasament, grupa 4, Liga Națiunilor după Serbia – România 2-2! Tricolorii au două remize din două jocuri

10.09.2018 | 22:41
Muntenegru și Serbia sunt pe primele două locuri în clasamentul grupei a 4-a din Liga Națiunilor după Serbia - România 2-2!

Muntenegru și Serbia sunt pe primele două locuri în clasamentul grupei a 4-a din Liga Națiunilor după Serbia – România 2-2! A doua etapă a însemnat de altfel prima victorie a Muntenegrului care a făcut patru puncte. Serbia a bifat și ea prima remiză și are tot patru puncte, în condițiile în care elevii lui Cosmin Contra sunt pe locul 3 cu două puncte. Lituania este ultima fără punct acumulat după două jocuri disputate.

Serbia – România s-a terminat 2-2, după un joc spectaculos la Belgrad. Stanciu din lovitură de la 11 metri și Țucudean au fost cei care au marcat pentru tricolori care au bifat de altfel și primele goluri din Liga Națiunilor, după ce în precedenta partidă, cea cu Muntenegru au terminat la egalitate, scor 0-0

Clasament, grupa 4, Liga Națiunilor după Serbia – România 2-2!

  1. Muntenegru 4 puncte
  2. Serbia 4 puncte
  3. România 2 puncte
  4. Lituania 0 puncte

Serbia și România s-au întâlnit pentru a treia oară de când Serbia este stat independent. Din păcate, tricolorii au pierdut primele două meciuri cu sârbii, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Atunci, a fost 2-3 la Constanța și 0-5 la Belgrad, în meciurile disputate în 2009.

2 goluri au marcat tricolorii până acum în Liga Națiunilor

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri