Life

Clasament Survivor România 2022. Top 10: Pe ce loc au ajuns Elena Chiriac şi Doru Răduţă

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022 s-a schimbat destul de mult în primele 4 luni ale competiției difuzate de PRO TV. Cum arată topul după ce s-au schimbat echipele?
08.05.2022 | 08:33
Clasament Survivor Romania 2022 Top 10 Pe ce loc au ajuns Elena Chiriac si Doru Raduta
Clasament Survivor România 2022. Elena și Doru, la coada topului. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Clasamentul de la Survivor România este unul plin de surprize după 4 luni de competiție. Pe primul loc în topul eficacității se află o fată, o concurentă din tabăra Tigrilor.

Clasament actualizat Survivor România 2022. Cum arată top 10

Topul celor mai buni concurenți pe traseele sportive s-a tot schimbat de-a lungul show-ului de la PRO TV. Locul întâi a rămas, însă, același de la început și până acum.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Ștefania Ștefan este greu de detronat, cumulând cele mai multe victorii încă din primul episod Survivor. Tânăra războinică, acum Tigroaică, are în palmares 72 de victorii din 98 de meciuri jucate. Procentul eficienței sale este de 73,5% la această oră.

Locurile doi și trei s-au modificat față de cum arăta topul acum o lună și jumătate. Mai precis, Ionuț Popa a trecut pe 3, iar locul i-a fost luat de Alex Delea, trecut între timp în tabăra roșie, cea a Vulturilor.

ADVERTISEMENT

Delea are 60 de victorii din 100 de meciuri jucate, o eficiență pe traseu de 60%. La mică distanță e urmat de Ionuț Popa, cu 66 de victorii din 111 meciuri (59,5%).

Următoarele locuri sunt o reală surpriză! Oana Ciocan, una din rezervele acestui sezon, a reușit să demonstreze că la Survivor se poate evolua și chiar depăși adversari de temut. Bruneta este pe locul 4, adunând 37 de victorii și 30 de înfrângeri în cele 67 de intrări pe traseu.

ADVERTISEMENT

Pe locul 5 se află Blaze Okpata, cu 52 de triumfări. Locul 6 este ocupat de Alexandru Nedelcu, unul dintre veteranii acestui sezon. Nede are un scor de eficacitate de 53 la 50 victorii/ înfrângeri.

Ștefania Ștefan, cea mai bună concurentă din punct de vedere sportiv de la Survivor România. Foto: statisztikaworld.com

Elena Chiriac şi Doru Răduţă, la coada clasamentului

Elena Chiriac, una din cele mai vocale concurente din tabăra Vulturilor este în a doua jumătate a clasamentului. Obiectiv vorbind, luptătoarea de taekwondo este, ca eficacitate, sub Oana Ciocan și Blaze, dar și sub o parte din foștii ei colegi.

ADVERTISEMENT

Procentul eficienței Elenei Chiriac este de 50%, în timp ce Laura Giurcanu (52,2%), CRBL (56,2%) și Zmărăndescu (56,7%) chiar și eliminați sunt în continuare mai buni. Elena se află pe locul 7 în clasamentul actualizat.

Pe 8 îl regăsim pe Marian Drăgulescu, la egalitate cu Elena Chiriac. Locul 9 e ocupat de TJ Miles, un alt concurent care se remarcă în acest show, dar nu neapărat pentru calitățile sale sportive. Pe ultimul loc este Doru Răduță, care în ultimele două săptămâni a început să surprindă prin punctele jucate, aducând chiar victorii decisive precum cea în jocul de comunicare din 3 mai.

Lista celor mai slabi concurenți. Foto: statisztikaworld.com

Cine au fost cei mai slabi concurenţi de la Survivor România 2022

Dintre cei eliminați, pe ultimele locuri ca eficacitate se află Andreea Tonciu, Xonia și Emil Rengle. Aceștia nu au strălucit pe trasee, iar unii dintre ei nici nu au apucat să dovedească foarte mult. Xonia și Andreea nu au rezistat nici măcar o lună în competiție, fiind primele eliminate.

Cel mai bun dintre cei care au părăsit concursul este Cătălin Zmărăndescu. Acesta a plecat având 34 de victorii din 60 de meciuri câștigate. CRBL, scos din joc din considerente medicale, a obținut 41 de puncte în cele 73 de intrări pe trasee, potrivit site-ului statisztikaworld.com.

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi de marea finală. În curând, concurenții vor ajunge la jocurile individuale.

ADVERTISEMENT