Life

Clasament Te cunosc de undeva 2022. Pe ce loc se află Zarug şi Florin Ristei. Surpriză la Antena 1

Clasament Te cunosc de undeva 2022. Iată pe ce loc se află Zarug şi Florin Ristei, care fac echipă cu Jazzy Jo, respectiv cu Ilona Brezoianu. Surpriză la Antena 1!
07.05.2022 | 15:11
Clasament Te cunosc de undeva 2022 Pe ce loc se afla Zarug si Florin Ristei Surpriza la Antena 1
Clasament Te cunosc de undeva 2022: ce locuri ocupă Florin Ristei și Zarug. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, Te Cunosc de Undeva a debutat la Antena 1 cu sezonul 17, iar Florin Ristei și Zarug se află pe locuri modeste în clasament. Iată care este clasamentul complet după prima gală.

Clasamentul Te cunosc de undeva 2022. Zarug şi Florin Ristei, locuri modeste

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, a avut loc premiera noului sezon Te Cunosc de Undeva, iar clasamentul reprezintă o surpriză pentru cele opt cupluri concurente, dar și pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT

Prima ediție a transforming show-ului de la Antena 1 a fost câștigată de Alexia Țalavutis și Dima Trofim. S-au transformat în Michael Jackson și au interpretat melodia Thriller, cucerindu-i pe cei patru jurați.

Pe locul al doilea se află Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu. Prestația celor doi a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Îndrăgitul comediant și partenera sa de senă s-au transformat în trupa Earth, Wind and Fire, iar interpretarea lor și prestația scenică au fost apreciate de jurați.

ADVERTISEMENT

Surorile Ana şi Monica Odagiu, care s-au transformat în Beyonce și Lady Gaga, au reușit să se claseze pe locul al treilea. Cele două artiste au interpretat melodia Telephone.

În prima ediție Te Cunosc de Undeva 2022, Florin Ristei și Zarug au ocupat locuri modeste în clasament. Juratul de la Antena 1 face echipă cu Ilona Brezoianu și s-au transformat în Loredana și Zdob și Zdub, cu melodia La cârciuma de la drum, clasându-se pe locul patru.

ADVERTISEMENT

Pe cel de-al cincilea loc se află Zarug și Jazzy Jo, care au avut o interpretare de excepție în prima ediție a emisiunii. Cei doi s-au transformat în Freddie Mercury și Montserrat Caballé, făcând senzație cu melodia Barcelona, care este destul de complexă.

Emi şi Cuza, care au devenit Smiley și Connect-R, au avut o interpretare care i-a surprins plăcut pe jurați, însă și ei ocupă un loc modest în clasament, fiind cel de-al șaselea cuplu.

ADVERTISEMENT

Penultimul loc este ocupat de cuplul format din Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, care s-au transformat în Pepe. Maria Buză și Paula Chirilă, care au interpretat melodia Beggin’, cântată de trupa Maneskin, s-au clasat pe ultimul loc.

Clasament prima gală Te Cunosc de Undeva:

  1. Alexia Ţalavutis & Dima Trofim
  2. Anisia Gafton & Ionuţ Rusu
  3. Ana & Monica Odagiu
  4. Ilona Brezoianu & Florin Ristei
  5. Jazzy Jo & Zarug
  6. Emi & Cuza
  7. Carmen Chindriş & Romică Ţociu
  8. Maria Buză & Paula Chirilă

Cum se alege câştigătorul la Te cunosc de undeva

Sezonul 17 Te Cunosc de Undeva a venit cu câteva schimbări anul acesta. Juriul a rămas același, format din Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Începând din acest sezon, jurații nu mai sunt implicați în momentele artistice ale concurenților, astfel încât surpriza să fie una și mai mare.

Cea mai mare schimbare o reprezintă înlocuirea lui Cosmin Seleși de către Pepe, care prezintă emisiunea alături de Alina Pușcaș.

Opt cupluri de vedete au acceptat provocarea dea se transforma în artiști cunoscuți în noul sezon al unuia dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1.

Cu toate acestea, un singur cuplu de concurenți va câștiga marele premiu la finalul sezonului. Cinci din cele opt cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu în finală, iar cele trei cupluri nefinaliste le vor acorda puncte concurenților, alături de cei patru jurați.

Ce premii în bani dă Antena 1 concurenţilor Te cunosc de undeva 2022

Marele premiu de la Te Cunosc de Undeva este în valoare de 15.000 de euro. Premiul a fost folosit pentru cauze nobile de-a lungul celor 16 sezoane încheiate până acum.

De asemenea, la finalul fiecărei ediții, perechea cu cel mai mare punctaj câștigă 1.000 de euro. Și acest premiu va fi donat pentru o cauză nobilă.

Emisiunea Te Cunosc de Undeva este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. Fiecare ediție aduce noi transformări și show-uri inedite pentru telespectatori.

ADVERTISEMENT