Life

Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România după două luni de show. Elena Chiriac, în cădere liberă

Clasamentul eficienței de la Survivor România a suferit niște modificări interesante după primele două luni de competiție. Elena Chiriac a coborât câteva locuri în top.
23.03.2022 | 11:20
Clasamentul celor mai buni concurenti de la Survivor Romania dupa doua luni de show Elena Chiriac in cadere libera
Clasamentul eficacității de la Survivor România. Elena Chiriac a coborât pe locul 9
ADVERTISEMENT

Sunt deja două luni de când a început Survivor România, perioadă în care concurenții s-au luptat din greu pentru hrană și imunitate. În urmă cu o lună, pe 23 februarie, topul celor mai buni din punct de vedere sportiv arăta destul de diferit.

Clasamentul eficienței de la Survivor România după 2 luni de concurs

Cu excepția primei poziții, pe care o ocupă în mod constant Ștefania Ștefan încă de la începutul concursului, au existat surclasări de-a lungul primelor 8 săptămâni. Elena Chiriac, una dintre cele mai bune faimoase la început a coborât pe locul 9. Nu este singura surpriză din clasament.

ADVERTISEMENT

Pe locul 1 în topul eficienței se află Ștefania, care numără 50 de victorii aduse din 64 de meciuri jucate, cu 26 mai multe puncte față de luna trecută. Pe doi a urcat Ionuț Popa. Acum o lună, se afla pe locul al treilea. Antrenorul de fitness din tabăra Războinicilor are 43 de puncte la activ din 66 de intrări pe traseu.

Locul trei este o surpriză în clasamentul Survivor. Alex Delea s-a reinventat pe parcursul reality-show-ului, urcând de pe locul 8. Delea a luat și cele mai multe puncte la jocul de imunitate disputat luni, pe 21 martie. Sportivul are 36 de victorii.

ADVERTISEMENT

Situația e ceva mai dezastruoasă la Faimoși, având în vedere că primele trei poziții din acest top sunt ocupate doar de Războinici. Laura Giurcanu și Elena Chiriac, care erau pe locurile 4 și 5, au coborât destul de mult. Laura se află acum pe locul 8, iar Elena pe 9, cea din urmă având 40 de victorii.

survivor românia
Așa arată topul eficienței de la Survivor România după 2 luni. Foto: statisztikaworld.com

CRBL, cel mai bun la ora actuală de la Faimoși

Cel mai bine clasat la ora actuală, după eliminarea lui Zmărăndescu, luptătorul ocupând locul doi înainte de ieșire, este CRBL. Cântărețul se află pe locul 5. Artistul se poziționează după Alexandra Duli, având 32 de puncte aduse tribului său.

ADVERTISEMENT

Pe ultimele trei locuri se află Mihaela Stan (5 puncte), Mari Fica (tot 5) și Doru Răduță (6 puncte). Chiar dacă are 6 reușite, Doru este pe ultimul loc deoarece calculul este raportat la numărul de intrări pe trasee, în cazul lui 25.

Competiția Survivor România continuă să surprindă. În episodul 30, difuzat pe 22 martie, a ieșit unul dintre cei mai buni concurenți din tabăra Faimoșilor. Eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, care avea o eficacitate de 56% este greu de înțeles de colegii săi, dar și de către o parte a telespectatorilor. Se pare că pe luptător l-a costat destul de mult faptul că a tot schimbat taberele, în funcție de conflictele care aveau loc în echipa sa.

ADVERTISEMENT