Life

Clasamentul favoriților de la Mireasa. Cine sunt concurenții care au plecat acasă

Care este clasamentul publicului de la Mireasa. Fanii emisiunii și-au votat favoriții în cadrul galei de sâmbătă și a fost realizat un top al preferaților publicului.
02.07.2022 | 17:55
Clasamentul favoritilor de la Mireasa Cine sunt concurentii care au plecat acasa
Gala Mireasa favoritii publicului 2 iulie 2022. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video A1
ADVERTISEMENT

Topul concurenților de la emisiunea Mireasa în urma clasamentului publicului. Iată cine sunt mama săptămânii, dar și fata sau băiatul săptămânii.

Care este clasamentul publicului de la Mireasa

Publicul emisiunii Mireasă a votat în această săptămână care au fost favoriții lor și așa s-a realizat clasamentul din gala de sâmbătă, 2 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Conform clasamentului de la Mireasa, Mama săptămânii este doamna Eleonora. În ceea ce privește clasamentul fetelor preferate de public, pe primul loc se găsește Giovana, fiind apoi urmată de Sabrina și Alina.

Cei mai iubiți băieți și votați de către publicul emisiunii Mireasa au fost Andrei, Sese și Perneș, conform clasamentului.

ADVERTISEMENT

Iată cum arată topul preferaților publicului:

1. Andrei

2. Sese

3. Perneș

Clasament Mireasa. Cine au fost preferatele publicului dintre fete

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Cine sunt concurenții care au plecat acasă

Publicul a decis și cine sunt cei doi concurenți care vor părăsi casa Mireasa. Conform clasamentului, este vorba despre Leo și Anda de la Mireasa, care deja și-au exprimat dorința de a pleca acasă.

„Suntem în extaz! Doamna Dana este foarte fericită”, a spus Leo.

„Mă bucur foarte mult că plecăm… Nu vreau să rămân în casă pentru Răzvan. După ce plecăm de aici nu au rost să se grăbească cu căsătoria…”, a spus și doamna Dana.

ADVERTISEMENT

De altfel, înainte de a afla votul, Leo spunea că vrea să plece acasă pentru că și-a atins limitele, deoarece a găsit-o pe Anda, cea cu care formează un cuplu.

„Eu mi-am atins limitele pe care voiam să le depășesc, în momentul în care am găsit-o pe Anda.”, a spus Leo în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

În schimb, doamna Dana voia mult să ajungă în finală, dar acest lucru nu se va mai întâmpla, conform votului dat de public, care a decis ca Leo să plece, alături de mama sa, doamna Dana.

“Nu-mi place de ea… renunț așa ușor… Ai stat șase luni și este păcat. Mai sunt doar două săptămâni și… mi se pare că pierd lupta”, spunea aceasta înainte de a afla decizia.

ADVERTISEMENT
Tags: