Fotbal international

Clasamentul grupei C la CM 2018 după Danemarca – Franţa 0-0

26.06.2018 | 18:55
Clasamentul grupei C la CM 2018 dupa Danemarca  Franta 00
ADVERTISEMENT

UPDATE, 26.06.2018:  Franţa a câştigat Grupa C la Campionatul Mondial 2018, în urma remizei, 0-0, în faţa reprezentativei Danemarcei. Nordicii au obţinut locul secund şi vor merge mai departe, în timp ce Peru încheie pe locul al treilea după succesul cu Australia, 2-0.

Clasamentul grupei C după Franţa - Danemarca 0-0
Clasamentul grupei C după Danemarca – Franţa 0-0

UPDATE, 21.06.2018: Franţa a câştigat cu 1-0 partida cu reprezentativa din Peru din Grupa C şi este calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018. Pentru naţionala sud-americană visul s-a încheiat încă din faza grupelor, iar după meciul cu Australia se vor întoarce acasă. VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI FRANŢA – PERU 1-0

ADVERTISEMENT
Clasamentul grupei C după Franţa - Peru 1-0
Clasamentul grupei C după Franţa – Peru 1-0

UPDATE,  21.06.2018: Danemarca şi Australia au încheiat la egalitate, 1-1, a doua partidă de la Campionatul Mondial 2018.

Nordicii au acumulat astfel patru puncte şi au luat o opţiune serioasă pentru calificarea mai departe, în timp ce formaţia de la Antipozi a izbutit primul punct la această ediţie.

ADVERTISEMENT
Danemarca este pe primul loc în Grupa C de la CM 2018
Situaţia în Grupa C după Danemarca – Australia 1-1

UPDATE, 16.06.2018:

Danemarca a câştigat cu 1-0 partida cu Peru din prima rundă a grupei C la Campionatul Mondial 2018. Nordicii au egalat Franţa la puncte, echipă care s-a impus cu 2-1 în faţa Australiei, în primul meci al rundei inaugurale. VEZI AICI REZUMATUL LA PARTIDA PERU – DANEMARCA 0-1


Clasamentul grupei C după meciul Franţa – Australia 2-1 aşează echipa pregătită de Didier Deschamps pe prima poziţie. Însă acesta a fost abia primul meci din această grupă, pentru că de la ora 19:00 are loc al doilea joc din această grupă, Danemarca – Peru.

ADVERTISEMENT

Franţa părea a avea o partidă facilă în faţa “cangurilor” australieni însă până la urmă a trebuit să alerge mult pentru a-şi asigura cele trei puncte şi a nu-şi complica existenţa în grupă pe mai departe. Partida a avut de toate, adică un prim gol al meciului, marcat de francezi, după un penalty acordat în premieră după consultarea VAR.

Clasamentul grupei C după Franţa – Australia 2-1 poate fi schimbat de rezultatul jocului Danemarca – Peru

Australienii au reşit însă o rapidă egalare, tot de la punctul cu var, ca urmare a henţului comis de fundaşul Barcelonei, Samuel Umtiti. Golul victoriei a fost urmare a unui şut a lui Pogba, mingea căzând de sub transversală dincolo de linia porţii, pentru a reveni apoi în teren, în urma unui efect ciudat prins de balon. Franţa are 3 puncte şi golaveraj 2-1, Australia 0 puncte, golaveraj 1-2, însă trebuie văzut ce se va întâmpla în partida Danemarca – Peru.

ADVERTISEMENT
Clasamentul grupei C după Franța - Australia 2-1. Bucuria de la final pentru "cocoşi", dar Australia şi-a vândut pielea scump
Clasamentul grupei C după Franța – Australia 2-1. Bucuria de la final pentru “cocoşi”

În următoarea rundă Franţa va întâlni Peru pe 21 iunie, de la ora 18:00 pe stadionul din Ekaterinburg, unicul stadion cu peluze în afară, iar Danemarca – Peru se va juca în aceeaşi zi, de la ora 15:00, la Samara.

ADVERTISEMENT
Tags: