Premier League

Claude Puel trebuia să fie în elicopterul prăbuşit al lui Vichai Srivaddhanaprabha! De ce s-a răzgândit în ultima clipă

28.10.2018 | 10:30
Claude Puel trebuia sa fie in elicopterul prabusit al lui Vichai Srivaddhanaprabha De ce sa razgandit in ultima clipa
ADVERTISEMENT

Claude Puel, antrenorul lui Leicester City, trebuia să fie în elicopterul prăbuşit al lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul echipei. Tehnicianul francez s-a răzgândit în ultima clipă, iar decizia i-a salvat viaţa, din moment ce nu a existat niciun supravieţuitor în urma catastrofei aviatice.

Antrenorul lui Leicester City îşi dorea să ajungă mai repede la Londra pentru a se întâlni cu soţia acestuia. În ultimul moment, Claude Puel a luat decizia să nu se mai urce în elicopterul deţinut de  Vichai Srivaddhanaprabha, patronul formaţiei de pe locul 12 din Premier League.

ADVERTISEMENT

Claude Puel trebuia să fie în elicopterul prăbuşit al lui Vichai Srivaddhanaprabha. Un accident i-a salvat viaţa

Claude Puel nu s-a mai urcat în elicopterul deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha. Antrenorul francez a preferat să fie alături de Daniel Amartey, unul dintre jucătorii echipei. Fundaşul ghanez a suferit o accidentare gravă în timpul meciului Leicester City – West Ham United 1-1.

La finalul meciului cu West Ham United, Claude Puel a vorbit la conferinţa de presă despre situaţia lui Daniel Amartey. “Sper că nu este nimic grav. Va trebui să aşteptăm verdictul medicilor. Primele mele gânduri se îndreaptă spre Daniel. A jucat bine şi a dat totul pe teren. A fost foarte dificil să văd această accidentare. Va fi examinat de medicii clubului. Din ceea ce ştiu a ajuns la spital. La finalul meciului m-am gândit doar la acest lucru”, a declarat Claude Puel. Conferinţa de presă a antrenorului francez a fost susţinută cu doar câteva minute înainte ca elicopterul deţinut de Vichai Srivaddhanaprabha să se prăbuşească. Imediat după ce informaţia a apărut în presă, BBC a anunţat, în mod eronat, că tehnicianul de 57 de ani se afla la bordul aparatului de zbor.

ADVERTISEMENT
Claude Puel trebuia să fie în elicopterul prăbuşit al lui Vichai Srivaddhanaprabha. A rămas la stadion pentru a fi alături de Daniel Amartey
Claude Puel trebuia să fie în elicopterul prăbuşit al lui Vichai Srivaddhanaprabha. A rămas la stadion pentru a fi alături de Daniel Amartey