News

Claudia Cream, declaraţii explozive! De ce ar trebui ca Brigitte Sfăt să fie eliminată de la Ferma

09.04.2019 | 15:00
Claudia Cream declaratii explozive De ce ar trebui ca Brigitte Sfat sa fie eliminata de la Ferma

Claudia Cream a comentat descalificarea surorii sale, Paula Pavel, de la Fermă. După doar 24 de ore, sora Claudiei Pavel a fost scoasă din reality-show-ul de la PRO TV pentru că a încălcat contractul pe care l-a semnat, iar acum cântăreața insinuează că Brigitte ar trebui să fie și ea eliminată din emisiune. Cătălin Măruță i-a explicat invitatei sale, Claudia Pavel, motivul pentru care sora ei a fost scoasă.

Claudia Cream spune că Brigitte Sfăt trebuie descalificată

Prezentatorul de la PRO i-a spus că ambele și-au închis lavalierele și au încălcat astfel regulile concursului, iar Claudia a insinuat că pe acest motiv ar trebui să fie eliminată și Brigitte. Sor-mea e pozitivă. Ea s-a dus a spus ce a avut de zis și a plecat. Asta cu regulile e discutabilă pentru că după părerea mea toată lumea a încălcat regulile. Acum depinde la cine se ține cont și la cine nu.

Ea nu i-a convins pe ceilalți de nimic, ție dacă îți spune cineva să te arunci de pe pod, te arunci? Ea s-a dus să aibă o discuție cu Brigitte la baie și i-a spus să își închidă lavaliera. Ea a inchis, asta înseamnă că ambele au gresit în același mod. Să ne înțelegem, când mergeam la toaletă este de bun simț să-ți inchizi în general microfonul că nu vrei să deranjezi pe alții”, a spus Claudia Pavel în emisiunea ”La Măruță”.

Paula Pavel a fost eliminată pentru că a încălcat regulamentul

Ferma controverselor

Scandalurile se țin lanț de PRO TV din cauza show-ului Ferma. Emisiunea cu o audiență uriașă are și detractori. Mulți telespectatori s-au plâns de scenele erotice pe care PRO TV le difuzează la o oră la care se uită și copiii. Scenele cu concurenții de la Ferma de la duș i-au iritat pe cei mai puritani dintre români. Emisiunea Ferma este difuzată marți, miercuri și joi de la ora 21:30. Eliminările au loc în fiecare joi seara.