Life

Claudia Pătrășcanu a dat-o pe cele sfinte. Fosta lui Gabi Bădălău și-a dus copiii într-un loc special

15.03.2021 | 11:45
Claudia Patrascanu a dato pe cele sfinte Fosta lui Gabi Badalau sia dus copiii intrun loc special
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu s-a recules alături de cei doi copii într-un loc cu totul special, ”fugind” din scandalurile iscate în ultimele luni din cauza fostului ei soț, Gabi Bădălău.

Cântăreața a petrecut weekend-ul cu piticii ei și s-a simțit extraordinar de bine, căci copiii sunt cei care îi dau forța de a merge mai departe indiferent prin câte e nevoită să treacă.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a dus la Techirghiol, la lăcașul de cult al Părintelui Arsenie Papacioc, pe care îl recomandă fanilor ei. Artista a postat câteva imagini din acel loc cu o încărcătură spirituală aparte.

Claudia Pătrășcanu, fascinată de viața Părintelui Arsenie Papacioc

Claudia nu a făcut niciodată un secret din faptul că este credincioasă, plecând des pe la mănăstiri și biserici, acolo unde își încarcă de fiecare dată bateriile.

ADVERTISEMENT

„Lăcașul părintelui Arsenie Papacioc! Cât de simplu a trăit și ce suflet curat! Dacă ajungeți în Techirghiol, vizitați acest lăcaș”, este mesajul transmis pe Instastory de frumoasa brunetă.

Experiența divorțului de Gabi Bădălău a făcut-o pe Pătrășcanu să vadă viața cu alți ochi, ba chiar a întărit-o. După ce fostul ei soț s-a cuplat cu Bianca Drăgușanu, Claudia a reintrat în scenă și a lansat tot felul de acuzații la adresa fostului ei partener, spunând inclusiv că ar fi homosexual.

ADVERTISEMENT
claudia pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu a mers cu cei doi copii într-un loc special, la lăcașul de cult al marelu duhovnic Arsenie Papacioc

Locuiește cu băieții ei la Agigea

Cei doi se războiesc și acum prin tribunale după acuzațiile pe care și le-au adus reciproc în ultimul an. Într-un interviu recent acordat pentru Ok! Magazine, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că niciodată nu și-ar fi imaginat că va fi dată afară din casă împreună cu cei doi copii, făcând referire la calvarul prin care a făcut-o să treacă fiul politicianului Nicolae Bădălău.

În urma separării de Bădălău, Claudia s-a mutat la Agigea cu cei doi băieți, Nicholas și Gabriel, la casa pe care o deține în orașul dobrogean, acolo unde încearcă să stea cât mai ferită de problemele pe care i le-a adus căsnicia.

ADVERTISEMENT