Life

Claudia Pătrășcanu a depășit despărțirea de Gabi Bădălău. La ce nu ar mai renunța pentru nimic în lume

Claudia Pătrășcanu declara în urmă cu doi ani că nu-și imagina că va fi vreodată mamă singură. Acum artista s-a adaptat la noua viață și pare mai liniștită ca niciodată.
10.03.2022 | 16:54
Claudia Patrascanu a depasit despartirea de Gabi Badalau La ce nu ar mai renunta pentru nimic in lume
Claudia Pătrășcanu a depășit despărțirea de Gabi Bădălău. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în timpul divorțului de Gabi Bădălău. Aceasta se temea mai ales că nu se va descurca singură cu cei doi copii, dar lucrurile nu stau deloc așa.

Claudia Pătrășcanu a depășit despărțirea de Gabi Bădălău. Artista a spus de ce e fericită în prezent

Claudia Pătrășcanu este mămică cu normă întreagă. Artista a decis să se stabilească împreună cu cei doi copii la Constanța și spune că în final, după o perioadă extrem de grea, este fericită. Nu s-a văzut niciodată în postura de mamă singură, dar acum și-a găsit liniștea și și-a dat seama că se descurcă de minune. Toate dificultățile prin care a trecut au făcut-o o femeie mult mai puternică.

ADVERTISEMENT

“Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. Sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic. Copiii au crescut, ne vedem de activități. Nicholas, băiatul cel mic este în grupa mijlocie, iar Gabi este în clasa zero”,  a declarat cântăreața pentru Click. 

Programul Claudiei Pătrășcanu este extrem de încărcat. Se trezește dis de dimineață, iar seara este atât de obosită încât merge la culcare în același timp cu cei mici.

ADVERTISEMENT

Artista are un mic business cu haine, dar nu a renunțat nici la muzică. Mai nou, a început și un curs de limba engleză, pentru că își dorește să își poată ajuta copiii.

“Dimineața sunt în picioare la ora 6,  pregătesc băieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fuga la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni.

ADVERTISEMENT

Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 9.30 seara”, a mai spus cântăreața.

În ultima perioadă, Claudia Pătrășcanu a fost văzută din ce în ce mai des în compania fostului său soț, Gabi Bădălău. După un scandal uriaș, cei doi au decis să îngroape securea războiului de dragul celor doi copii.