Life

Claudia Pătrășcanu a devenit mult mai atrăgătoare. Ce schimbare de look a făcut cântăreața

10.02.2021 | 12:40
Claudia Patrascanu a devenit mult mai atragatoare Ce schimbare de look a facut cantareata
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a devenit mult mai atrăgătoare, după ce a recurs la o schimbare de look care o face mai feminină. Cântăreața este foarte mândră de alegerea făcută și spune că i se potrivește ca o mănușă. 

Frumoasa brunetă a ales să-și pună extensii de păr, chiar dacă nu avea nevoie neapărat de ele. Vedeta susține că se simte mult mai provocatoare cu plete care depășesc nivelul umerilor, dovadă că acum se simte mult mai bine în propria piele.

ADVERTISEMENT

Artista susține că părul lung îi dă mai multă încredere, mai ales acum când se află în plin proces de divorț. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de mai bine de un an și jumătate pentru custodia celor doi băieți pe care-i au împreună.

Claudia Pătrășcanu, schimbare de look. Ce stare are acum artista

„Orice femeie știe și simte în adâncul inimii sale cât de important este părul ei. Părul lung arată nivelul nostru de feminitate, dar și culoarea părului poate spune multe despre tine ca femeie.?

ADVERTISEMENT

Ador să am părul lung, îmi dă încredere în mine și mă simt foarte sexy.? Am ales să-mi pun extensii pentru alungirea părului meu, este practic și comod…

Le aplic și le dau jos extrem de rapid, fără ajutor în maxim 5 min”, este mesajul lăsat de Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram, alături de mai multe imagini cu schimbarea.

ADVERTISEMENT
Cântăreața Claudia Pătrășcanu și-a pus extensii de păr
Claudia Pătrășcanu, schimbare de look: și-a pus extensii de păr. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Frumoasa brunetă este de părere că fiecare femeie trebuie să aibă grijă de ea, indiferent prin ce situații neplăcute trece. Artista încearcă să țină capul sus și să fie împăcată cu ea, chiar dacă nu este ușor din pricina divorțului de afaceristul Gabi Bădălău. 

Cu toate acestea Claudia Pătrășcanu continuă să lupte pentru ea și pentru copiii ei pe care vrea să-i aibă aproape în continuare. Internauții o susțin în toate fie că e legat de schimbări de look, fie de scandalul în care e implicată în prezent.

ADVERTISEMENT

„Regină”, „Ești o frumusețe”, „Ești atât de frumoasă”, „Ești frumoasă oricum, ești o mamă și o femeie de apreciat”, „Deși se vede că ești tristă, ești superbă oricum”, „Te apreciez”, i-au scris fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT