Life

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie importantă în plin proces de divorț de Gabi Bădălău: ”Ne-am creat un univers liniștit”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în divorț de o perioadă destul de lungă, dovadă că frumoasa brunetă a luat o hotărâre majoră pentru sine și cei doi copii.
15.04.2022 | 20:03
Claudia Patrascanu a luat o decizie importanta in plin proces de divort de Gabi Badalau Neam creat un univers linistit
Claudia Pătrășcanu, hotărâre majoră legat de separarea de Gabi Bădălău. Despre ce e vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista a luat o decizie importantă de când a anunțat că vrea să pună punct mariajului cu omul de afaceri, care în prezent formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Vedeta și-a găsit liniștea, chiar dacă nu a divorțat.

Claudia Pătrășcanu, hotărâre majoră legat de separarea de Gabi Bădălău. Despre ce e vorba

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț, dar asta nu înseamnă că frumoasa brunetă nu se gândește și la alte aspecte. Fosta componentă a trupei Exotic a lăsat garda jos și vrea să se bucure de alte aspecte.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, cântăreața și-a găsit liniștea și pacea interioară, fiind foarte fericită de când a ales să se mute la Constanța, alături de cei doi băieți din mariajul cu fostul partener de viață.

„Liniștea sufletească m-a ajutat să îmi găsesc concentrarea și direcția. Când ai liniște în suflet este mai ușor să te îndrepți către ceea ce dorești de la viață. 

ADVERTISEMENT

Mintea îmi este relaxată, cred în mine mai mult ca niciodată, acum fac cu ușurintă diferența dintre bine și rău, am scăpat de multe îndoieli și am învățat să elimin negativismul. 

Liniștea sufletească m-a ajutat să mă simt mulțumită de viața mea de acum. Iar acum de Paște, pentru că sunt singură, voi petrece timp cu sufletul meu”, a mărturisit artista pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu, despre cea mai mare dorință

În altă ordine de idei, Claudia Pătrășcanu spune că nu se mai gândește la ziua în care va divorța pentru că singura sa dorință este să fie sănătoasă pentru cei doi băieți. Totul gravitează în jurul copiilor care îi oferă bucurie.

Faptul că sunt sănătoși și o fac să zâmbească în fiecare zi este mai important pentru cântăreață decât orice altceva pe această lume.

ADVERTISEMENT

„Suntem fericiți aici în Constanța, ne-am creat un univers liniștit, educația copiilor este primordială pentru mine, și pentru noi, casa noastră înseamnă Constanța. 

Nimeni nu ne mai poate deranja universul creat. Doar Dumnezeu o poate face”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT