Life

Claudia Pătrășcanu a scos o piesă de dragoste. Ce mesaj transmite artista

26.02.2021 | 12:44
Claudia Patrascanu a scos o piesa de dragoste Ce mesaj transmite artista
Claudia Pătrășcanu a scos o piesă de dragoste. Ce mesaj transmite artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a lansat în urmă cu o zi o nouă melodie, de data aceasta mesajul fiind unul foarte puternic și emoționat. Piesa vorbește despre dragoste, pe ritmuri latino, cântăreața fiind încântată de rezultatul final. 

Înnebunită după iubire, deși se află de aproximativ 2 ani în proces de divorț cu omul de afaceri Gabi Bădălău, frumoasa brunetă mărturisește că se regăsește de minune în versurile piesei compuse de Șerban Cazan, Emilian Nechifor și Gabriel Stanoiu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este de părere că poveștile de dragoste au avut mereu o melodie specială, ieșită din comun, de aici și ideea de a scoate pe piață o asemenea piesă. Claudia Pătrășcanu spune că melodia „Bolnavă de Amor” e perfectă pentru îndrăgostiți.

Claudia Pătrășcanu a lansat o piesă nouă. Melodia are un mesaj de dragoste

„Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând: «Bolnavă de Amor». Piesa este despre iubire și felul în care ne simțim atunci când ne lăsăm învăluiți de acest sentiment puternic.

ADVERTISEMENT

Videoclipul regizat de Kobzzon mă are protagonistă chiar pe mine😊… interpretez rolul unei femei romantice și seducătoare ce îmi întâlnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco.

«Bolnavă de Amor» este metafora perfectă pentru a exprima în trei cuvinte ce înseamnă, de fapt, să ajungi să iubești pe cineva cu adevărat, să împarți aceleași vise, aceleași încercări ale vieții, dar și dorul.

ADVERTISEMENT

Dintotdeauna, poveștile de dragoste au mers mână în mână cu o melodie specială, deosebită. Mesajul piesei este pentru cei care știu să iubească cu patos. În acest single mă regăsesc și eu pentru că sunt înnebunită după iubire.

Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că mi-am dorit să lansez acest single mai repede și să ajungă la inimile voastre. Să fiți bolnavi de Amor! :)❤️❤️”, a scris Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață se concentrează tot mai mult pe partea profesională, mai ales de când s-a despărțit de tatăl băieților ei. Vedeta și Gabi Bădălău s-au separat în vara lui 2019, însă nu au reușit să divorțeze nici până în prezent, ambii luptând pentru custodia copiilor.

Claudia Pătrășcanu și fostul partener de viață sunt în război de foarte mult timp, scandalul dintre ei fiind departe de a se încheia. Cei doi soți nu lasă nimic la voia întâmplării și fiecare luptă pentru a-i avea aproape pe cei doi băieți ai cuplului.

ADVERTISEMENT