Life

Claudia Pătrășcanu a spus adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău. Cum au ajuns împreună la Paris

Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și a spus totul despre vacanța de la Paris în care a fost prezent și Gabi Bădălău.
04.07.2024 | 14:46
Claudia Patrascanu a spus adevarul despre vacanta cu Gabi Badalau Cum au ajuns impreuna la Paris
Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ciuda proceselor și neînțelegerilor dintre ei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună. Nu oriunde, ci chiar la Paris. Astfel, mulți s-au gândit că poate s-au împăcat, iar vedeta a oferit și explicația.

S-au împăcat Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău? Exlicația vedetei

Nu este niciun secret că despărțirea dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu  a fost una pașnică. Cei doi au trecut prin multe scandaluri de la momentul separării și au câteva procese la activ. 

ADVERTISEMENT

Totuși, recent au fost surprinși în același loc. Mai exact, la Paris. De aceea, au existat persoane care au afirmat că între ei ar putea fi vorba despre o împăcare între ei.

Nimic mai fals, susține Claudia Pătrășcanu. De fapt, vacanța din Franța era plănuită de luni bune, pentru ea și cei doi băieți. Alături le-a fost, de asemenea, și o prietenă.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, pe de altă parte, și-a dorit să le facă băieților săi o surpriză. În penultima zi de concediu, le-a făcut o vizită, pentru a petrece timp împreună și să-și creeze amintiri.

„Nu mi-am găsit iubirea în Paris, cum zice melodia. Dar am fost cu iubirile mele (n.r. băieții ei și a lui Gabi Bădălău). În timpul ăsta, cât am fost eu plecată în Paris, au tot apărut pe aici discuții, pe TikTok, media, că aș fi plecat cu Gabi la Paris.

ADVERTISEMENT

Nu, vă spun că vacanța asta trebuia să fie de anul trecut, iar la Paris am plecat cu cei doi băieți ai mei și cu Cristina, prietena mea de suflet. Iar la Paris, Gabi s-a gândit să le facă o surpriză copiilor noștri.

Și a venit în penultima zi, în a treia zi. Deci noi am stat patru zile”, a declarat Claudia Pătrășcanu despre vacanța cu Gabi Bădălău și presupusa împăcare, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

„Nu mai fiți răutăcioși”

Iar pentru cei care răspândesc zvonuri false, Claudia Pătrășcanu a avut un mesaj clar. „Așa că nu mai fiți răutăcioși, unii dintre voi, nu toți, eu mai citesc mesajele voastre.

Nu știu dacă neapărat să zic că mă simt datoare să vă răspund, norocul meu este că sunt un om care știe de glumă, care nu pune la suflet și iau lucrurile așa cum vin”, a subliniat Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut...
Ianis Hagi, nunta anului: cât îl costă pe tricolor marele eveniment. A vândut drepturile de televizare
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a...
Irinel Columbeanu, descris în șase cuvinte de fiica lui! Ce a spus a spus Irina despre fostul milionar, ajuns falit și în azil
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Președinții americani asasinați. Istoria sângeroasă a SUA
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”