Life

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de fosta soacră. Artista nu mai are liniște de cinci ani. ”Urmăriri, amenințări”

Claudia Pătrășcanu este dată în judecată, din nou, de fosta ei soacră. Ce acuzații îi aduce mama lui Gabi Bădălău artistei, de data asta.
16.05.2024 | 12:11
Claudia Patrascanu data in judecata de fosta soacra Artista nu mai are liniste de cinci ani Urmariri amenintari
Claudia Pătrășcanu este dată în judecată, din nou, de fosta ei soacră. Sursa foto: Instagram, Freepik
ADVERTISEMENT

Au trecut cinci ani de când Claudia Pătrășcanu s-a despărțit de tatăl copiilor ei. Tot de atâta vreme, artista a declarat că nu mai are deloc liniște. Motivul?! Soacra ei care nu îi dă pace și care, din nou, a dat-o în judecată.

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de fosta soacră

După ce s-a despărțit de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a avut parte numai de momente tensionate și agitate. La mijlocul scandalurilor din ea și familia fostului soț sunt și copii pe care artista îi protejează cu orice preț.

ADVERTISEMENT

Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și fosta ei soacră sunt departe de a ajunge final. Oricât de mult și-ar dori artista liniște, mama lui Gabi Bădălău nu se lasă. Drept dovadă, a trecut din nou la fapte.

Rodica Bădălău a dat-o, din nou, în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Potrivit spynews.ro, procesul este unul civil. Așa cum era de așteptat, artistei nu îi plac deloc astfel de situații, dar se vede nevoită să le facă față.

ADVERTISEMENT

Rodica Bădălău a dat-o în judecată de mai multe ori pe fosta ei noră. În plus, divorțul în sine și-a pus și el amprenta Claudiei care simte că nu mai are energie de așa ceva.

Mama lui Gabi Bădălău nu îi dă deloc pace fostei sale nurori

Rodica Bădălău i-a adus acuzații grave artistei încă de anul trecut, atunci când a dat-o în judecată. Mama lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia că a pus microfoane printre lucrurile copiilor, special pentru a o spiona atunci când aceștia merg la tatăl lor.

ADVERTISEMENT

De data asta, motivul pentru care Claudia este chemată din nou în judecată este destul de incert. Contactată de reporterii spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a declarat că fosta ei soacră este determinată să îi facă constant rău.

”De 6 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile posibile. Ba eu vrut să-mi ia copiii și nu au reușit, ba casa părinților, ba piedici în carieră, urmăriri, amenințări, ba că mă bagă la Obregia, ba să-mi distrugă numele și cariera.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Artista a recunoscut că de mai bine cinci ani fosta ei soacră încearcă să îi pună diverse piedici, pe toate planurile. Rodica Bădălău încearcă să îi facă rău pe toate căile posibile și pare că nu se va lăsa până nu își va atinge scopul.

De parcă toată situația deja existentă nu ar fi de ajuns pentru Claudia Pătrășcanu, recent, artista a mai avut parte de un episod pe care nu și-l explică. Și anume, a fost chemată la criminalistică, în condițiile în care nu își explică ce anume ar fi putut face.

”De curând, m-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun? Eu, la criminalistică, o femeie care nu am făcut în viața mea nimic rău nimănui, cu capul pe umeri, o mamă bună și iubitoare.”, a mai declarat artista pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT