Life

Claudia Pătrășcanu, decizie radicală. Nu mai vrea să poarte numele lui Gabi Bădălău: „Nu mă interesează ce spune…”

18.03.2021 | 14:36
Claudia Patrascanu decizie radicala Nu mai vrea sa poarte numele lui Gabi Badalau Nu ma intereseaza ce spune
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a luat o decizie radicală în ceea ce privește căsnicia cu Gabi Bădălău și nu mai vrea să fie asociată cu el, motiv pentru care a decis să renunțe la numele lui de familie. Cântăreața se luptă cu omul de afaceri de mai bine de un an și jumătate pentru custodia celor doi copii. 

La un moment dat, artista spunea că va păstra numele de familie al fostului soț pentru copiii ei, dar acum s-a răzgândit și nu mai vrea să aibă vreo legătură cu afaceristul.

ADVERTISEMENT

Procesul de divorț încă nu s-a finalizat, iar Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu par să înceteze cu războiul pe care îl duc încă de când au anunțat că vor merge pe drumuri separate.

Claudia Pătrășcanu, decizie radicală. Nu mai vrea să poarte numele lui Gabi Bădălău: „Nu mă interesează ce spune…”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se ceartă încontinuu de mai mult de un an și jumătate și nu au de gând să înceteze prea curând, mai ales că în joc este custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Dacă înainte spunea că nu va renunța la numele de familie al fostului soț, frumoasa cântăreață s-a răzgândit și nu mai vrea ca pe cartea de identitate să apară „Bădălău” alături de prenumele ei. Mai mult, Claudia Pătrășcanu l-a pus la punct pe afacerist și i-a transmis că nu vrea să-l lase să-și mai vadă copiii, din moment ce nu se ocupă de ei, notează spynews.ro.

„Nu mă interesează ce spune Gabi Bădălău, atâta timp cât sunt o mamă devotată și impecabilă pentru copiii mei”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu

Zilele trecute, Gabi Bădălău a postat câteva mesaje tranșante adresate fostei soții și a dat de înțeles că artista încearcă să-l înstrăineze de copiii lui. Afaceristul a postat un text despre cum îi poate afecta divorțul părinților pe copii, care se află, de multe ori, la mijloc.

Gabi Bădălău a făcut aluzie la faptul că fosta lui soție face exact același lucru cu cei doi băieți ai lor și că vrea să-i îndepărteze de tatăl lor.

ADVERTISEMENT

„Când partenerul tău e nedrept, iar tu extrem de rănită, vrei să te răzbuni pe el prin toate modalitățile posibile. Iar cea mai la îndemână este copilul, care devine arma principală în acest război dintre voi doi. Divorțul în sine este dificil pentru copii, iar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său.

Divorțul în sine este dificil pentru copii, dar pentru o dezvoltare emoțională armonioasă, este necesar ca micuțul să rămână în contact cât mai strâns cu tatăl său. Din păcate, există tați care divorțează nu doar de soții, dar și de copii.

Dar fostul tău partener se interesează de copil și vrea să îl vadă. Nu împiedica acest lucru. Când vrei să te răzbuni, suferința nu o simte fostul soț, ci copilul. Poate că te-a înșelat, era abuziv emoțional sau chiar a dat în tine.

Ori v-ați înstrăinat, relația era oricum încheiată. Indiferent de scenariu, atunci când îi spui copilului cât de rău a fost și este tatăl lui, te aude discutând despre asta cu cineva, nu faci decât să creezi în copil un conflict interior.

Copiii își iubesc ambii părinți și îi doare să vadă că aceștia sunt în război. În plus, copilul este jumătate mamă, jumătate tată, iar când îl critici pe tată, implicit critici și copilul. Când îl negi pe tată negi și o parte semnificativă din copil”, este textul distribuit de Gabi Bădălău pe InstaStory.

ADVERTISEMENT