Life

Claudia Pătrășcanu, declarație surprinzătoare despre o nouă relație amoroasă: ”Încă mai cred în iubire”

29.12.2020 | 18:33
Claudia Patrascanu declaratie surprinzatoare despre o noua relatie amoroasa Inca mai cred in iubire
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu face o declarație uimitoare în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău, fiul fostului senator Niculae Bădălău. Cântăreața i-a luat pe toți prin surprindere referitor la o nouă relație pe plan sentimental. 

Bruneta luptă pentru custodia celor doi băieți pe care-i are cu fostul partener de viață, mărturisind că deși a trecut prin multe neplăceri nu și-a pierdut încrederea în bărbați. Vedeta nu se gândește să rămână singură tot restul vieții, fiind dispusă să iubească din nou.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Exotic crede în continuare în sentimentul iubirii, în ciuda faptului că acum nu este momentul potrivit să se implice într-o poveste amoroasă. Claudia Pătrășcanu este o femeie puternică și se gândește enorm la copiii pe care-i are cu fostul soț, Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, dispusă să iubească din nou? Ce spune despre o eventuală relație

„Nu mă gândesc la asta, încă sunt căsătorită, încă sunt doamna Bădălău. Glumesc. Când vii după o asemenea furtună, vrei să te liniștești, vrei să fii vindecată, cu sufletul deschis, pregătită, iar eu nu mă simt pregătită de o nouă relație.

ADVERTISEMENT

Pot spune că o persoană cu un caracter ca al lui Gabi nu m-a meritat niciodată și nu mă merită. Sunt prea bună, prea umană pentru el.

Asta nu înseamnă că voi rămâne singură toată viața, nici că mi-am pierdut încrederea în bărbați, pentru că nu sunt toți la fel.

ADVERTISEMENT

Încă mai cred în iubire pentru că asta a lăsat Dumnezeu pe pământ, dar nu e momentul acum pentru o nouă relație”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu într-un interviu acordat recent revistei okmagazine.ro.

Frumoasa brunetă își dorește să fie iubită, apreciată, respectată și fericită, motiv pentru care nu vede niciun fel de împăcare cu fostul soț cu care luptă în tribunal pentru custodia celor doi băieți. Artista visează la un comun acord, însă acest lucru nu pare să vină din partea lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a devenit mai puternică în ultima perioadă, dar acest lucru a atras și o sensibilitate aparte care o face să pună la suflet toate răutățile pe care le aude în jur. Din păcate, această calitate nu o ajută deloc, ci chiar suferă din cauza ei.

ADVERTISEMENT