Life

Claudia Pătrășcanu, detalii de la detectivii puși pe urmele lui Gabi Bădălău. Ce au descoperit aceștia

Claudia Pătrășcanu ia atitudine și se apără după declarațiile făcute de fostul partener de viață, Gabi Bădălău. Frumoasa brunetă vorbește despre detectivii angajați și probele găsite de aceștia.
16.05.2022 | 19:28
Claudia Patrascanu detalii de la detectivii pusi pe urmele lui Gabi Badalau Ce au descoperit acestia
Claudia Pătrășcanu a angajat detectivi. Dezvăluiri despre comportamentul lui Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit detalii de la detectivii puși pe urmele omului de afaceri. Artista a dezvăluit ce au descoperit aceștia pe parcursul a patru zile, subliniind faptul că încă soțul ei pune copiii în mare pericol când sunt în grija sa.

Claudia Pătrășcanu a angajat detectivi. Dezvăluiri despre comportamentul lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu confirmă că a fost sunată în miez de noapte de Gabi Bădălău, care nu mai știa dacă i-a adus pe cei doi băieți. Vedeta susține că în noaptea respectivă omul de afaceri s-ar fi lovit la cap, după ce a căzut pe o sticlă.

ADVERTISEMENT

„Domnul Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumărate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizând pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decât să confirme conduita imorală în public, iar concluziile după 4 zile de investigație contrazic susținerile domnului Bădălău.

ADVERTISEMENT

În toată această perioadă a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar în mașina domnului Bădălău se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a îmbiat să consume alcool în timp ce serveau masa. 

Comunicarea defectuoasă pe care pretinde că o are cu mine i se datorează pentru că avem păreri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte.

ADVERTISEMENT

În schimb, știe să se afiseze în victima «răutăților» mele, susținând că încerc să-l decad din drepturile părintesti. Eu nu am încercat niciodată să fac acest lucru și nici nu am această abilitate”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Frumoasa brunetă l-a îndrumat pe fostul partener de viață să-și consulte avocații. În plus, îndrăgita artistă susține că afaceristul nu-i dă voie să păstreze legătura cu cei doi copii atunci când îi ia, deși au telefon personal.

ADVERTISEMENT

Totodată, Claudia Pătrășcanu spune că nu se opune niciodată atunci când Gabi Bădălău are drum prin Constanța și vrea să vadă copiii. De asemenea, vedeta i-a dat voie fostului soț să plece cu cei mici în Dubai și în Grecia.

Gabi Bădălău, acuzații la adresa fostei soții, Claudia Pătrășcanu

Pe de cealaltă parte, Gabi Bădălău spune că frumoasa brunetă este o fire conflictuală, care îi face în fiecare plângeri la poliție. Omul de afaceri a mai subliniat faptul că vedeta ar fi schimbat de mai multe ori avocații până în prezent.

„Claudia este bipolară și are dublă personalitate. Încă o dată, nu înțeleg de ce cu mime, cu tatăl copiilor. Eu încerc să fiu foarte disciplinat și foarte diplomat cu ea.

Tot spune că nu-i dau eu divorțul, de parcă divorțul e un obiect pe care nu vreau eu să i-l dau. A angajat un detectiv. Instanța a respins și această probă”, a declarat iubitul Biancăi Drăgușanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT