Life

Claudia Pătrășcanu, detalii noi despre divorțul de Gabi Bădălău. Ce își dorește cântăreața

13.05.2021 | 19:45
Claudia Patrascanu detalii noi despre divortul de Gabi Badalau Ce isi doreste cantareata
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o nouă înfățișare în fața judecătorilor legat de divorțul intentat în urmă cu aproape 2 ani. Frumoasa brunetă și omul de afaceri au oferit informații noi despre separare și ce vrea fiecare. 

Cântăreața a ieșit cu zâmbetul pe buze din sala de tribunal, semn că magistrații au luat decizii bune în favoarea sa. Artista din Constanța a dezvăluit că vrea să se încheie o dată pentru totdeauna scandalul cu iubitul Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Fosta componentă a trupei Sexxy și-ar dori ca cei doi băieți pe care-i are cu Gabi Bădălău să rămână la mamă. Pentru a primi ceea ce vrea Claudia Pătrășcanu a depus mai multe dovezi la dosar, printre care se numără și două înregistrări.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță. Ce au declarat cei doi

La rândul lui, Gabi Bădălău a venit în fața judecătorilor cu o convorbire telefonică, mărturisind că a încercat să rezolve lucrurile cu fosta sa iubită pe cale amiabilă. Din păcate, între ei nu mai este cale de întoarce sau de vreo împăcare.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a subliniat și faptul că nu mai vrea niciun scandal cu artista cu care are doi copii. Cei mici locuiesc în prezent alături de Claudia Pătrășcanu, fiul fostului senator Niculae Bădălău având drept de vizită în weekend, la un interval de două săptămâni.

Bruneta speră ca băieții să rămână în continuare alături de ea pentru că vrea să le ofere o educație frumoasă, dar și activități specifice vârstei lor.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată.

Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide. Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă.

ADVERTISEMENT

Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală”, a spus Claudia Pătrășcanu după ce a ieșit din sala de judecată, conform spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu, optimistă de când s-a despărțit de Gabi Bădălău

Cunoscuta cântăreață speră ca judecătorii să decidă în favoarea sa, declarând că tot ce-și dorește pentru băieții ei este liniște. Vedeta este foarte implicată în viața copiilor ei și vrea să le ofere tot ce este mai bun.

Claudia Pătrășcanu este foarte atentă la nevoile celor mici și consideră că este puternică și optimistă pentru că-i are alături pe cei doi băieți din relația cu omul de afaceri Gabi Bădălău.

Frumoasa brunetă a reușit să elimine din viața sa toate persoanele toxice și a luptat să se vindece pe interior pentru a avea o stare de bine la suprafață.

ADVERTISEMENT