Life

Claudia Pătrășcanu îl face praf pe Gabi Bădălău, după escapada cu Bianca Drăgușanu

06.01.2021 | 16:49
Claudia Patrascanu il face praf pe Gabi Badalau dupa escapada cu Bianca Dragusanu
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații la Antena Stars despre escapada lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Artista susține că afaceristul și fosta nevastă a lui Alex au fost împreună și de Crăciun, la munte, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, iar acum, după ce blonda s-a dus în Dubai, Gabi Bădălău a fugit după ea și s-au cazat împreună la un hotel de lux.

Claudia Pătrășcanu: „Am aflat seara că este cu acea femeie la munte”

Așa cum am povestit chiar în perioada sărbătorilor, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu erau în tatonări încă din luna decembrie. Fosta soție a omului de afaceri a dezvăluit că aflase de idila cu blonda, pentru că ar fi trebuit să vină să vadă copiii, lucru pe care nu l-a mai făcut, preferând să petreacă sărbătorile cu fosta soție a lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

„Într-un fel sau altul, știam, deoarece înainte de Crăciun cu o zi m-a sunat, i-a sunat pe copii, le-a spus că o să vină să-i vadă de Crăciun, apoi a luat telefonul şi m-a cerut pe mine la telefon şi  m-a întrebat dacă poate să vină şi i-am spus că da, poate să vină. Nu a venit de Crăciun. La un moment dat, am aflat seara că este cu acea femeie la munte.

„Eu sunt obişnuită şi în momentul în care el spune că vine şi nu mai vine, le promite şi nu face nimic. Vă daţi seama că sunt obişnuită, se întâmpla şi în căsnicie treaba asta. Viața lui este mai importantă, să schimbe femeile, să se plimbe prin ţări străine. Şi dacă spune că este un om liber, nu prea este liber, credeţi-mă!  Are o mulţime de responsabilităţi de care fuge şi de la care s-a eschivat”, a spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Artista cere divorțul, pentru ca Bădălău să fie liber, așa cum își dorește

„Dacă el vrea să fie 100% singur, că tot spune că este un bărbat singur, ar trebui să nu mă mai ţină pe holurile instanţei şi să-mi dea divorţul acela. E ruşinos, e penibil, eu încerc să le dau educaţie frumoasă copiilor, să-i ţin departe de aceste lucruri”, a mai spus vedeta.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că vorbit cu omul de afaceri înainte ca acesta să ajungă în Dubai și îi cerea să-i lase copiii în vacanță. Cel mai probabil, și Bianca urma să o aducă pe Sofia în Emirate, însă planurile s-au schimbat după ce cântăreața l-a refuzat categoric din prisma faptului că cei doi băieți sunt mici și au nevoie de atenție permanentă din partea unui adult.

ADVERTISEMENT

„Acum am făcut legătura de ce acum câteva zile, înainte ca Gabi să ajungă prin Dubai, am avut o discuţie cu el în care mi-a spus că o să facă tot posibilul să ia copiii în Dubai. Şi mi-a zis: “de ce nu-mi dai copiii acum, în Dubai, să plec?”  Probabil că aveau de gând să plece împreună cu copiii mei şi cu această femeie.

Fiecare trebuie să stea în locul lui şi să-şi crească copilul aşa cum ştie. Cum credeţi că aş putea să las doi copii minori, să-i ştiu departe de mine, doi copii care nici acum nu se îmbracă singuri, nu mănâncă singuri, dar uneori îi mai ajut pentru că vreau să mănânce bine.

ADVERTISEMENT

Aceşti copii vor avea ocazia să plece în vacanţele exotice ale tatălui şi femeilor din viaţa lui în momentul în care vor decide ei. Astăzi avem întâlnire parentală la Protecţia Copilului. Există o citaţie făcută de dinainte de sărbători”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Vedeta l-a desființat pe Bădălău pe Facebook

„Un an nou, noi responsabilități, noi oportunități și povestea continuă, doar personajele se mai schimbă ….

Așadar, azi am fost invitată impreuna cu tatal copiilor mei sa participam la o ședința de consiliere care are drept scop consilierea noastră in ceea ce-i privește pe copiii nostri. Alta invitatie, alta ignorare din partea tatălui copiilor. A urmat așteptarea pana in jurul orei 13.45 , resemnarea și in final alte surprize.

Și nu ma refer la o surpriza plăcută din partea tatălui copiilor, în sensul ca ar fi dat curs invitatiei DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENTA si PROTECTIE a COPILULUI, ci ma refer la alta știre modernă unde ne(lipsitul) tata este ocupat cu “divele”…

Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos ….

Înainte de plecarea “tatălui” copiilor mei in Dubai, am purtat o discutie telefonică unde îmi cerea insistent copiii sa plece cu ei in Dubai, amenințând ca dacă nu-i dau, nici o problema, se va descurca in Instanța și pe acest plan. Nu știam ca avea in minte sa plece in Dubai cu o femeie care urma in mintea lui sa o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc, nici nu știam de ce atata presiune pe acest lucru.

I-am explicat ca nu este nevoie de amenințări și ca nu mi pot lasă copiii in vacante atata timp cât ei sunt mici, abia se îmbraca singuri, nu stiu numărul meu de telefon, nu stiu sa citească și sa se poată descurca in cazul in care tatăl, sub influienta substanțelor, poate sa se închidă intr o camera așa cum făcea și in timpul casniciei, in cazul in care tatăl nu se trezește la timp pentru a-i hrăni datorită noptilor pierdute sau se pot rătăci intr-un mall in care tatăl e prea preocupat cu shopping-ul pentru amante decât pentru grija copiilor.

I-am explicat ca, copiii vor alege acest lucru când vor creste și ca este cazul sa înceteze pentru ca nu pot ca mama sa-mi stiu copiii minori plecați peste hotare, iar tatăl sa-si inchida și telefonul și sa nu pot lua contact cu nimeni. Consider ca doar un om cerebral, conștient de viața a doi minori, poate sa gândească pentru siguranța lor. Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște alta persoana, cu atât mai mult in condițiile in care încă suntem căsătoriți.

Educația copiilor noștri unde este, Gabi Badalau?

Caci peste tot vorbești ca te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor. Nu-mi amintesc sa te fi interesat nici la ce gradinita merg și nici ce scoli vor urma pentru ca din salariul tău de 2000 de lei pe luna poți doar achita vacantele femeilor de oraș, gentile de la Hermes, Gucci Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca in rai. Raiul tău înseamnă aceasta viață, Gabi Badalau, nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat sa te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliera parentala, tot pentru binele copiilor noștri?

Țin sa te anunț ca nu ești liber și ca ai multe responsabilități fata de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 August 2019 in detrimentul unei vieți dezordonate și ma plimbi pe holurile unei Instanțe de 1 an și jumătate fără sa mi dai divorțul, motivând ca ba ești in vacanța cu Crudu, ba ești in vacanța cu Bianca, ba ca ești bolnav! Vrând sa ma scoți o mama iresponsabila, bolnava psihic, așa cum m-ai jignit și in presa publica, caci poate ai uitat ca sunt mama copiilor tai in fata lui Dumnezeu și ca El știe prin ce calvar trec.

Sunt singura cu doar doi avocați care ma sprijină și lupt pentru acești copii, pentru siguranța și drepturile lor. Unde sunt toate plângerile mele și strigătele mele către oamenii legii? Dacă n-as fi o mama sănătoasă și puternica ce s ar fi întâmplat cu acești copii?

Acest mesaj este tot către oamenii legii in mod special: Faceți ceva! Sunt convinsă ca aveți copii fiecare dintre dumneavoastră și chiar minori. Acest “tata” cu anturaje dubioase refuza testul antidrog, refuza testul psihologic, refuza tot ce tine de lege doar pentru ca e fiul lui Bădalau?

Ați văzut bine ce au încercat sa facă in perioada sărbătorilor la Bolintin Vale?! Ce urmează sa facă acum fiul lui Badalau, sa obțină copiii in vacante așa cum m-a amenințat de a ii traumatiza și mai tare cu tot felul de anturaje dubioase? Unde sunteți oameni ai legii și nu sesizați ce strig?

Copiii mei sunt in pericol și nu pot dezvălui lucruri care ii pot afecta emoțional, dar aveți plângeri și cereri cu disperare peste tot trimise, repet acest lucru. Cer cu disperare acel test antidrog caci îmi este teama sa mi mai las copiii atunci când crizele lui se manifesta, atunci când copiii sunt luați de la domiciliu sub influenta acelor substanțe, când sunt duși intr-un portbagaj fără centuri, când sunt puși intr-o mașina de teren in râul Argeș, singuri la volan și fac drifturi așa cum le numesc oamenii mari și nimeni nu se gândește la riscul lor?!

Cum ai amenințat copilul înainte de plecarea ta in Dubai, ca dacă nu va sta la tine 3 zile, deși el nu și dorea, ca ii iei ATV-ul și îl dai altui copil, iar copilul abia a fost stăpânit de mine din plâns, închizându-se in baie și apoi sub pat de supărare.

E trist oameni buni, dar ce trăiesc eu ca mama nu doresc nimănui. Dacă tu nu ai mila de proprii tai copii și nu te interesează sufletul lor, eu am și sper ca și cei care mă vor auzi sa facă ceva pentru ca efectiv comportamentul tău ii sperie și pe ei.

Unde sa mai strig? Sunt atâtea mame in situația mea și pe care nu le aude nimeni, poate mă auziți pe mine! Astăzi, am plecat plângând de la Protecția Copilului, gândindu-ma ca, copiii noștri aveau nevoie de aceasta consiliere parentala pentru viitorul lor și liniștea lor.

Dacă tu, Gabi Badalau, îți bati joc de toată lumea din țara asta, sa știi ca de o MAMA nu și bate joc nimeni. Sunt convinsă ca Dumnezeu nu mă lasă și ca un om dintre cei către care strig ma va auzi!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Bădălău în Dubai

FANATIK a publicat în exclusivitate primele imagini cu diva și afaceristul din Dubai. Cei doi s-au distrat împreună într-un restaurant, după care au luat parte la un show total făcut de Florin Salam. Bianca Drăgușanu a încercat să țină ascunsă relația cu Gabi Bădălău, motiv pentru care de Crăciun s-a filmat cu el dansând, însă acesta avea gluga pe cap, nedorind să-i dezvăluie identitatea.

Filmată în Dubai, iar imaginile ajungând la adresa redacției noastre, Bianca Drăgușanu nu a mai avut încotro decât să recunoască faptul că se distrează cu afaceristul peste hotare, fără a spune direct că sunt împreună. Niciunul nu-și dorește o relație serioasă, motiv pentru care nu au vrut să anunțe idila.

„Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic.

Ne-am văzut la masă, la mall, dar nu e nimic rău în asta. Am supărat pe cineva cu treaba asta? Nu cred. Sunt o femeie liberă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT