Life

Claudia Pătrășcanu, în război cu fostul soț, Gabi Bădălău: ”Mă amenință că îmi ia copiii”

16.11.2020 | 10:56
Claudia Patrascanu in razboi cu fostul sot Gabi Badalau Ma ameninta ca imi ia copiii
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a lansat un apel disperat în mediul online după ce familia fostului soț, Gabi Bădălău, i-a făcut probleme de când s-a despărțit de fiul fostului politician Nicolae Bădălău. Cântăreața susține că fostul partener de viață o amenință că îi ia cei doi băieți.

În momentul de față micuții cu rămas în grija tatălui, artista și fostul soț fiind în plin proces de divorț. Cei doi se află în război de câteva luni bune, frumoasa brunetă lansând recent un mesaj disperat pe rețelele de socializare, unde le cere oamenilor o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Totodată, cântăreața declară că trăiește un adevărat coșmar, nefiind lăsată să-și vadă copiii. Claudia Pătrășcanu susține că nu este lăsată nici măcar să vorbească cu băieții pe care i-a adus pe lume, familia fostului partener de viață amenințând-o chiar și cu moartea.

Claudia Pătrășcanu, în plin scandal cu fostul soț, Gabi Bădălău

„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu familia Bădălău, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii.

ADVERTISEMENT

Îmi trimit mesaje grave fără să aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. 

Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care sper să facă dreptate ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Toți cei care mă cunoaște-ți în toți acești ani ca om public, mamă, care vedeți mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scăpa de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Facebook.

Cântăreața mărturisește că se gândește constant la copiii ei pe care și-ar dori să-i aibă aproape. Frumoasa brunetă visează să-i aibă alături pe cei doi băieți rezultați în urma relației cu Gabi Bădălău, fiind de părere că aceștia ar trebui să crească cu mama.

ADVERTISEMENT
Claudia Pătrășcanu împreună cu cei doi băieți
Claudia Pătrășcanu împreună cu cei doi băieți. Sursa foto: Instagram.com

Claudia Pătrășcanu, amenințată de familia fostului soț, Gabi Bălădău

În altă ordine de idei, Claudia Pătrășcanu mărturisește că primește numeroase mesaje de amenințare din partea familiei fostului soț. Artista are dovezi solide la adresa acestora, pe care cel mai probabil le va folosi în instanță pentru a câștiga custodia copiilor.

Bruneta trăiește un coșmar greu de imaginat, fiind abuzată emoțional de Gabi Bădălău și rudele acestuia care ar face orice ca artista să nu fie aproape de cei doi băieți.

„Nu pot pune încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei ci nu numai și din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii. 

Mă amenință că mi-vor lua ei copiii pentru că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învăța….eu cred că acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajbă pentru mine. Nu le-am făcut nimic.

Vreau să fiu lăsată să-mi cresc copiii în liniște și să-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei pentru mine”, a mai scris artista în mediul online.

ADVERTISEMENT