Life

Claudia Pătrășcanu, lovitură pentru Gabi Bădălău. L-a dat pe mâna procurorilor

05.03.2021 | 09:19
Claudia Patrascanu lovitura pentru Gabi Badalau La dat pe mana procurorilor
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare să ia sfârșit prea curînd, pentru că artista i-a pregătit o lovitură neașteptată și l-a dat pe mâna procurorilor. Artista nu are de gând să-l lase pe afacerist să câștige acest război. 

Cântăreața a depus plângere penală la DIICOT împotriva fostului ei partener de viață și îl acuză de proxenetism și trafic de droguri. Cei doi se luptă în continuare pentru custodia celor doi copii, însă situația este tot mai complicată.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău este dispus să facă orice pentru a avea custodie exclusivă asupra copiilor, considerând că ar fi mai bine să crească alături de el și de familia lui, în timp ce Claudia Pătrășcanu nu are de gând să-l lase pe milionar să câștige.

Claudia Pătrășcanu, lovitură pentru Gabi Bădălău. L-a dat pe mâna procurorilor

Noi detalii ies la iveală în cazul divorțului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. După ce și-au adus numeroase acuzații mai bine de un an și jumătate, cei doi se luptă acum pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

ADVERTISEMENT

Artista l-a dat pe fostul soț pe mâna procurorilor DIICOT, acuzându-l de trafic de droguri ș proxenetism, deși afaceristul s-a testat recent și rezultatul arată că nu a consumat nicio substanță interzisă, informează spynews.ro.

Amândoi vor custodia exclusivă a copiilor, fiecare considerând că celălalt nu le poate oferi copiilor tot ce au nevoie. Cei doi au avut o nouă înfățișare în sala de judecată. „Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea”, a declarat Gabi Bădălău pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu nu renunță la acuzațiile legate de fostul partener și susține în continuare că acesta consumă substanțe interzise. Rezultatul negativ al testului anti-drog făcut de Gabi Bădălău nu a convins-o pe artistă, fiind de părere că afaceristul ar fi făcut în așa fel încât lucrurile să fie în avantajul său.

Este pentru prima dată când ies la iveală noile acuzații ale Claudiei Pătrășcanu și rămâne de văzut ce decizie vor lua autoritățile în privința afaceristului.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, dispus să lase garda jos în procesul de divorț

Gabi Bădălău susține că fosta lui parteneră spune foarte multe lucruri neadevărate în legătură cu ce s-a întâmplat și nu are dovezi care să demonstreze că lucrurile s-au întâmplat așa cum spune ea. Cu toate acestea, este dispus să aibă o relație bună cu mama copiilor săi, pentru ca aceștia să nu fie afectați.

„Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers. Cum am spus sunt doi martori.

Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Menajera este și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia. Îmi doresc o viață foarte bună pentru copii mei, o educație bună.

 Îmi doresc liniște și înțelegere în relația cu Claudia. Îmi doresc să vină la București cu copiii să îi creștem împreună. Nu mai vreau scandal. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii. Lăsăm instanța să decidă”, a declarat Gabi Bădălău pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT