Life

Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru fosta soacră după ce a aruncat-o în stradă cu copiii. Reacția lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj îndreptat către fosta soacră, după ce în urmă cu o lună a susținut că mama lui Gabi Bădălău a aruncat-o în stradă cu copiii. Afaceristul a reacționat.
06.07.2022 | 12:05
Claudia Patrascanu mesaj pentru fosta soacra dupa ce a aruncato in strada cu copiii Reactia lui Gabi Badalau
Claudia Pătrășcanu, mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și mama lui Gabi Bădălău au avut mereu o relație tensionată. La finalul anului trecut, artista spunea că ea și fosta soacră au îngropat securea războiului. Totuși, în urmă cu o lună declara că aceasta a aruncat-o în stradă împreună cu copiii, iar acum a transmis un alt mesaj. Afaceristul a reacționat.

Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău, după ce susținut că aceasta a dat-o afară din casă. Reacția afaceristului

Claudia Pătrășcanu a transmis pe contul său de Instagram un mesaj adresat mamei lui Gabi Bădălău, mai exact o poveste despre modul în care soacrele afectează relația copiilor, situație în care s-a aflat și ea pe parcursul căsniciei cu afaceristul.

ADVERTISEMENT

„Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel…Se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei.

Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema, prin ceea ce le-au oferit copiilor încă de la naștere.

ADVERTISEMENT

Și eu sunt mamă de băieți. Nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor. Țin enorm la educația lor, la alegerile lor și îi învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Cum a reacționat Gabi Bădălău?

La rândul său, Gabi Bădălău a declarat în trecut că artista încearcă permanent să-i facă rău și nu ajung la o înțelegere. În legătură cu mesajul publicat de Claudia Pătrășcanu în mediul online, afaceristul a susținut că nu citește ce scrie aceasta și nici nu îl interesează.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars. 

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe mama lui Gabi Bădălău că a aruncat-o în stradă cu copiii

La finalul anului trecut, Claudia Pătrășcanu a susținut că ea și mama lui Gabi Bădălău au îngropat securea războiului. Totuși, într-un interviu acordat recent, cântăreața a afirmat că fosta ei soacră a aruncat-o în stradă împreună cu cei doi copiii ai săi.

ADVERTISEMENT

„Dacă mama lui sau familia lui nu ar fi dat cu pumnul în masă, ‘Du-te și dă-o afară din casă cu copiii!’, sunt convinsă că Gabi nu ar fi făcut lucrul ăsta. Aș vrea să-i mulțumesc mamei mele, pentru că mi-a fost alături”, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu în emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT