Life

Claudia Pătrășcanu, nemulțumită de veniturile venite de la Gabi Bădălău: ”Este strict decizia lui”

02.04.2021 | 21:33
Claudia Patrascanu nemultumita de veniturile venite de la Gabi Badalau Este strict decizia lui
Claudia Pătrășcanu, nemulțumită de veniturile venite de la Gabi Bădălău: ”Este strict decizia lui”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu este nemulțumită de veniturile venite din partea fostului partener de viață, Gabi Bădălău, pentru cei doi băieți pe care-i au împreună. Artista este nevoită să muncească mai mult pentru a le asigura copiilor toate cele necesare. 

Frumoasa brunetă deține o afacere cu haine vintage, dar și noi, care îi merge destul de bine. Totodată, vedeta câștigă bani frumoși din publicitate și din aparițiile pe micile ecrane, asta pentru că fostul soț uită de responsabilitățile pe care le are.

ADVERTISEMENT

Cântăreața consideră că a faceristul Gabi Bădălău ar trebui să fie mai conștient și mai implicat în creșterea copiilor. Cei doi sunt în proces de divorț de aproape doi ani, Claudia Pătrășcanu luptând pentru custodia băieților care locuiesc cu ea, la Agigea.

Claudia Pătrășcanu, reproșuri la adresa lui Gabi Bădălău, legat de copii

„Am un business online, un magazin vintage și cu haine noi de unde doamnele se pot îmbrăca mai accesibil. Am acest business deschis de doi ani, de când ne-am despărțit. Mai câștig din publicitate. 

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că noi artiștii mai facem tot felul de contracte de imagine și atunci Slavă Domnului sunt posibilități.

Tatăl intervine lunar cu o anumită sumă și mi se pare normal să facă acest lucru pentru copii. Ar trebui să-l întrebați pe el suma”, a spus Claudia Pătrășcanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a mărturisit că exclude sub orice formă să renunțe la cariera sa muzicală pe care a reluat-o după separarea de tatăl băieților ei. Vedeta muncește enorm pentru că visează să le ofere celor mici o educație și un viitor strălucit.

„Niciodată. Exclus așa ceva. (n.r. să nu mai muncească deloc).  Dacă tatăl atât a considerat că acești doi copii atât merită, este strict decizia lui și o respect.

ADVERTISEMENT

De aceea suntem într-o instanță, mergem mai departe și instanța va hotărî clar o pensie alimentară lunară ca să nu mai fie discuții”, a adăugat cântăreața.

ADVERTISEMENT