Life

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: „Am fost amenințată”

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Cântăreața a răbufnit pe rețelele de socializare.
14.09.2021 | 17:22
Claudia Patrascanu noi acuzatii grave la adresa lui Gabi Badalau Am fost amenintata
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău: „Am fost amenințată” Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a făcut public un e-mail pe care l-a primit din partea psihologului pe care fostul soț l-a propus pentru cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicholas.

Cei doi foști parteneri sunt separați de doi ani și nu reușesc să pună capăt războiului generat de custodia celor copii. Cântăreața este hotărâtă să lupte pentru micuții ei și este dispusă să facă orice.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa fostului ei soț. Artista a publicat o captură de ecran cu un e-mail primit de la psihologul propus de Gabi Bădălău pentru copiii ei.

Vedeta este revoltată de mesajul primit, care nu a fost redactat corect din punct de vedere gramatical. Claudia Pătrășcanu a mai publicat și câteva imagini ale psihologului respectiv, acoperindu-i fața.

ADVERTISEMENT

În imaginile respective, femeia s-a lăsat fotografiată în ipostaze nepotrivite, mai ales pentru un psiholog. Claudia Pătrășcanu a mai spus că fostul ei soț a amenințat-o și i-a cumpărat avocații.

Omul de afaceri i-a mai spus fostei soții că niciodată nu va câștiga procesul în fața unei familii influente.

ADVERTISEMENT

„Pot sa renunț la orice, dar NICIODATĂ la copiii mei !!!! Nu voi accepta să fie supuși umilințelor vreodată de nimeni, sub pretextul ca s-a avut acordul meu!

Am fost amenințată, mi s-au cumpărat avocații, mi s-a spus că nu am nicio șansă, căci mă lupt cu o familie influentă și totuși, încă am speranța că cererea aceasta se va judeca drept și poate lucrurile se vor încheia aici.

ADVERTISEMENT

Aceasta doamnă din imagine a fost acceptată ca și psiholog pentru copiii mei, propusă de tatăl copiilor mei. Oare cum pot instituțiile din țara noastră sa accepte ca niște minori sa fie supuși consultațiilor cu astfel de psihologi?!

Va las pe voi sa trageți concluzii, ce vă inspiră această doamnă?!

Ce calitate poate avea această doamnă psiholog care nici nu știe să scrie, care demonstrează prin fotografii gesturile obscene sau care râde de artiștii țării noastre?!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, divorț cu scandal

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt separați din 2019, însă lupta pentru custodia copiilor încă nu a ajuns la final. Artista vrea cu orice preț să câștige în fața fostului soț și nu se lasă până nu obține ceea ce este mai bine pentru cei mici.

În urmă cu câteva luni, Gabi Bădălău a depus o cere prin care să poată pleca cu copiii în vacanță în afara țării. Fosta soție nu a vrut să-i dea acordul pentru acest lucru.

Afaceristul a făcut apel în instanță, însă cererea i-a fost respinsă, astfel că lucrurile au fost în favoarea Claudiei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink