Life

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Ce îi reproșează acum tatălui copiilor ei

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău, în plin proces de divorț. Ce îi reproșează cântăreața tatălui copiilor ei, de data aceasta?
08.08.2022 | 08:32
Claudia Patrascanu noi acuzatii grave la adresa lui Gabi Badalau Ce ii reproseaza acum tatalui copiilor ei
Claudia Părășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a făcut noi acuzații la adresa fostului său partener de viață, Gabi Bădălău. Cei doi sunt în proces de divorț de peste trei ani, dar nu au făcut pace nici acum.

Claudia Părășcanu, noi acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău

La finalul lui iunie, vedeta a discutat cu avocații săi, dar și cu ai afaceristului, pentru a încheia procesul dintre ei. Din păcate, discuția nu a dat niciun rezultat.

ADVERTISEMENT

Mai mult, avocații lui Gabi Bădălău au amenințat-o pe artistă că “vor scoate toate gloanțele”. Gabi Bădălău s-a ridicat atunci de la masă, spunând că nu își dorește nimic și că oricum instanța îi va da mai mult.

În plus, cântăreața îl acuză pe Gabi Bădălău că încearcă să-i întoarcă pe copii împotriva ei și că le vorbește foarte urât despre ea.

ADVERTISEMENT

Deși a obosit să se lupte cu fostul partener, Claudia Pătrășcanu nu are de gând să renunțe la custodia copiilor, pe care vrea cu orice preț să o obțină.

“Gabi Bădălău le știe pe toate, el este puterea supremă în țara asta. În mintea lui! Vi se pare că a făcut ceva Bădălău până acum în acest sens? Gura e de el!

ADVERTISEMENT

Mai nou, au găsit o altă strategie: cea de a vorbi cel mai urât posibil copiilor despre mama lor, să încerce să-i facă să fie împotriva mea, să spună că nu mai vor copiii la mine și că sunt cea mai rea mamă de pe pământ, că vreau să-i bag în pușcărie sau să le iau banii. Despre ce bani vorbește?

Doar bani vizează, strategii și combinații. Șmecherii și escrocherii ce țin doar de strategiile lor. Să pună cârca la muncă cu adevărat, căci pe unde calcă se usucă tot!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, reacție dură după ce Claudia Pătrășcanu a făcut public un mesaj vocal

Pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu a făcut public un mesaj vocal în care Gabi Bădălău o înjură. Omul de afaceri a reacționat după postare artistei, spunând că aceasta le-a pus microfoane copiilor.

Afaceristul spune că cea care încă îi este soție în acte își manipulează copiii și i-ar folosi pentru a provoca mereu scandaluri.

“Efectiv este penibil, penal și strigător la cer cum își folosește proprii copii și îi expune unor scandaluri media care le pot afecta copilăria!

Această ‘mamă perfectă’ care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și propriii copii.”, a scris Gabi Bădălău pe Instastory.

Afaceristul a mai spus că nu le interzice copiilor să vorbească cu mama lor, ci o pot suna oricând doresc.

Gabi Bădălău susține că fosta soție face astfel de acuzații doar pentru a obține bani de la el. Acesta o acuză că are acest comportament încă de la începutul procesului de divorț.

ADVERTISEMENT