Life

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău: „A cerut lemnul și mobila din casă”

21.01.2021 | 19:05
Claudia Patrascanu noi acuzatii la adresa lui Gabi Badalau A cerut lemnul si mobila din casa
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit cu mai bine de un an și jumătate în urmă și tot de atâta timp se luptă pentru custodia copiilor. Recent, bruneta a lansat noi acuzații la adresa fostului soț și a familiei sale. 

Astăzi, 21 ianuarie, a avut loc o nouă înfățișare la tribunal între cei doi, dar nu s-a luat o decizie nici de data aceasta. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații șocante despre căsnicia cu afaceristul și vrea să obțină înapoi toți banii care i se cuvin.

ADVERTISEMENT

Iubitul Biancăi Drăgușanu i-ar fi cerut fostei partenere de viață o sumă imensă de bani, dar și mai multe bunuri din casă, după cum a declarat cântpreața la ieșirea din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se încheia. La aproape doi ani de când au hotărât să meargă pe drumuri separate, cei doi se ceartă pentru custodia copiilor și pentru sume uriașe de bani.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a oferit noi informații despre căsnicia cu afaceristul și îl acuză că îi cere o sumă mare de bani, deși el îi datorează mult mai mult. După ce a ieșit din sala de judecată, Claudia Pătrășcanu a delcarat că vrea înapoi toți banii de la fostul soț.

Artista susține că familia lui Gabi Bădălău are să îi datoreze toată chiria obținută de pe urma apetamentului ei, iar afaceristul trebuie să-i înapoieze banii de la tăierea moțului copiilor, pe care bărbatul i-ar fi cheltuit pe un excavator.

ADVERTISEMENT

„În primele 6 luni nu am primit niciun ban. Ce a cerut tatăl copiilor mei de la mine? Întrebați-l! a cerut 50.000 de euro, a cerut lemnul și mobila din casă, unde dorm copiii. Eu nu mă gândesc la partaj. Eu vreau doar banii mei, din închiriat garsoniere. Vreau banii de la moțul copiilor pe care i-a luat. Și el i-a luat ca să își ia un excavator.

Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.”, a declarat vedeta, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a amenințat-o cu plângerea penală pe fosta soție

Recent, noul partener al Biancăi Drăgușanu a amenințat-o pe Claudia Pătrășcanu că va depune plângere penală împitriva ei, iar bruneta a declarat că acesta vrea doar să obțină custodia copiilor, nefiind un tată responsabil. Vedeta are de gând să lupte până la capăt pentru ca cei mici să rămână la ea.

„Sunt tertipuri ale lui Gabi Bădălău ca să îmi facă rău. Mâine-poimâine va spune că eu i-am spart casele, i-am furat banii, i-am luat ceasurile. Subiectul este altul. Eu sunt o mamă disperată și vreau să lupt pentru drepturile copiilor mei. De ce să stea copiii mei lângă el și familia lui? Eu unde sunt, am murit?

O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt claudia Pătrășcanu, mama copiilor mei. Nu știu unde vrea să ajungă. Divorțul nu mi l-a dat, amenințările le face. Îmi pun copiii în pericol venind public să spun toate aceste lucruri”, a spus Claudia Pătrășcanu zilele trecute.

ADVERTISEMENT