Life

Claudia Pătrășcanu, pregătită să-și refacă viața. „Până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”

Claudia Pătrășcanu vrea să-și refacă viața cât mai repede alături de un bărbat special.
09.07.2021 | 18:35
Claudia Patrascanu pregatita sasi refaca viata Pana te insori tu mai Badalau cred ca ma marit eu
Claudia Pătrășcanu, pregătită să-și refacă viața. „Până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”. Sursa foto: Claudia Pătrășcanu
ADVERTISEMENT

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu mai este cale de împăcare. Artista vrea să încheie cât mai repede divorțul și apoi să-și caute sufletul pereche.

Claudia Pătrășcanu a postat mai multe fotografii în ultima perioadă cu florile pe care le-a primit, așa că internauții s-au întrebat dacă nu a găsit deja bărbatul pe care și-l dorește.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu, pregătită să-și refacă viața

Artista este mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața și să uite toate momentele dificile prin care a trecut. Aceasta așteaptă acum ca procesul de divorț să se finalizeze pentru a face următorul pas.  Claudia Pătrășcanu spune că își va alege cu mare grijă următorul partener, care speră ea va fi un bărbat cu totul special.

Invitată la o emisiune, aceasta a avut și un mesaj pentru tatăl copiilor ei. Claudia Pătrășcanu nu exclude posibilitatea de a se mărita din nou.

ADVERTISEMENT

“Vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă.

Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum. Deschid ochii larg.

Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu?

ADVERTISEMENT

Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a spus artista pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău în fața judecătorilor

Luna trecută, artista a câștigat o primă etapă din cadrul procesului. Bădălău a cerut ca fostei sale soții să i se facă o expertiză psihiatrică, dar judecătorii nu au considerat necesar. De asemenea s-a decis ca nici copiii să nu fie supuși unei expertize psihologice.

ADVERTISEMENT

Înfățișarea din 10 iunie a avut loc la Judecătoria Sectorului 6 din București.

“Copiii merg și la el. Ba vor să meargă cu mami, ba vor să se ducă cu el. Trebuie să îi înțelegem și pe ei”, a spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT