Life

Claudia Pătrășcanu răspunde acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău: „Sunt băgată într-un circ”

Claudia Pătrășcanu a răspuns acuzațiilor pe care le-a făcut fostul său soț, Gabi Bădălău. Acesta a spus că artista a angajat un detectiv pentru a-l urmări.
13.05.2022 | 19:04
Claudia Patrascanu raspunde acuzatiilor facute de Gabi Badalau Sunt bagata intrun circ
Claudia Pătrășcanu răspunde acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a răspuns acuzațiilor făcute de Gabi Bădălău și chiar a declarat că este mereu jignită de acesta și nu i se permite să vorbească cu copiii săi, dacă sunt în grija acestuia.

Claudia Pătrășcanu, replică în scandalul cu fostul soț

Claudia Pătrășcanu a transmis că toate lucrurile spuse de Gabi Bădălu, fostul său soț, sunt neadevărate și l-a acuzat pe acesta că își dorește un scandal. Acesta a acuzat-o că a angajat un detectiv privat pentru a-l urmări și că i-a făcut plângeri penale.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că se afla la mijlocul unui scandal pe care nu și l-a dorit. De asemenea, aceasta a transmis că va da un comunicat în care să își explice poziția săptămâna viitoare, luni.

„L-am ascultat pe distinsul domn Gabi Bădălău, cu acuzațiile grave pe care le-a făcut la adresa mea. (…)

ADVERTISEMENT

Cumva sunt băgată într-un circ, ceva ce nu mi-am dorit niciodată, nu mă caracterizează și nu ține de educația mea”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu: „Nu este adevărat că îi fac plângeri penale”

Claudia Pătrășcanu a spus că acuzațiile fostului soț privind plângerile penale sunt false și a specificat că mereu este jignită de fostul ei soț, Gabi Bădălău, care i-ar închide telefonul atunci când dorește să vorbească cu copiii lor.

ADVERTISEMENT

Atunci când fostul soț al Claudiei Pătrășcanu stă cu copiii, artistei nu i se permite să vorbească cu ei. Pentru toate aceste lucruri, cântăreața susține că are dovezi, inclusiv înregistrări.

„Nu este adevărat că îi fac plângeri penale. Mi s-au adus foarte multe jigniri. O să încerc să nu iau în considerare. Sunt obișnuită cu ele. Și când îmi sun copiii îmi închide telefonul. ‘Sun-o pe mama, că nu sunt copiii’ ”.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon. Sunt lucruri pe care eu le voi dovedi cu probe scrise și înregistrări”, a mai spus artista pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT