Life

Claudia Pătrășcanu, reacție acidă după ce Gabi Bădălău a spus că ar fi cu un bărbat însurat: ”A ajuns la disperare”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, însă acest lucru nu înseamnă că războiul dintre cei doi s-a și terminat. Acuzații dure au fost lansate din nou.
04.11.2022 | 17:23
Claudia Patrascanu reactie acida dupa ce Gabi Badalau a spus ca ar fi cu un barbat insurat A ajuns la disperare
Claudia Pătrășcanu reacționează în fața acuzațiilor venite din partea lui Gabi Bădălău. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a lansat recent acuzații dure la adresa Claudiei Pătrășcanu. Afaceristul a dat de înțeles că fosta sa soție ar forma un cuplu cu un bărbat însurat.

Reacția Claudiei Pătrășcanu după acuzațiile din partea lui Gabi Bădălău

Aceste acuzații vin în ciuda faptului că cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp, iar Claudia Pătrășcanu știe foarte bine ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a avut o reacție dură în emisiunea Xtra Night Show și a vorbit despre acuzațiile pe care fostul ei partener de viață i le-a adus.

Gabriela Pătrășcanu recunoaște că niciodată nu ar umbla cu un bărbat căsătorit și că este o femeie cât se poate de responsabilă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, ea consideră că Gabi Bădălău a ajuns să fie disperat și nu știe ce minciuni să mai inventeze la adresa sa, însă alege să nu mai facă alte comentarii.

“Niciodată nu aș umbla cu un om căsătorit. Eu sunt o femeie responsabilă și de viața mea, de viața copiilor, și niciodată nu aș face asta. El este doar un invidios, are boala minciunii și nu mai știe ce să facă.

ADVERTISEMENT

A ajuns la disperarea în care știe că nu există nimic la dosar despre mine”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Și acesta nu este singurul lucru care o deranjează. Fosta soție a lui Gabi Bădălău este revoltată de modul în care fostul ei soț le-a jignit pe mămici și a precizat că el va apela la ajutorul unor bone.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu se mută la Constanța

În ciuda tuturor scandalurilor dintre cei doi soți însă, Claudia Pătrășcanu speră la mai bine. Acesta este și motivul pentru care vrea să se retragă la Constanța, loc unde își doresc să stea și copiii.

Aceasta și-a achiziționat deja o casă nouă, iar în primăvară va avea loc și mutarea, iar cu acest pas, vedeta speră că lucrurile vor fi mai liniștite.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu i-a făcut și o ofertă fostului ei soț, care, spune ea, continuă să pună presiune, atât asupra vieții ei, cât și a celor mici.

Oferta primită de Gabi Bădălău

“Eu mi-am găsit liniștea acolo în Constanța. Eu îi fac o ofertă lui Gabi. Îi pun la dispoziție casa din Agigea unde eu locuiesc cu copiii. Ne vom muta în primăvară în casa cea nouă, să vină el să locuiască acolo. 

Gabi Bădălău pune presiune și forță majoră asupra vieții mele și asupra vieții copiilor “, a mai spus Claudia, în emisiunea Star Magazine, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT