Life

Claudia Pătrășcanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău? Cum apar cei doi pe rețelele de socializare

11.07.2020 | 18:46
Claudia Patrascanu sa impacat cu Gabi Badalau Cum apar cei doi pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

La aproape un an de la despărțire, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare că au revenit la sentimente mai bune, dacă nu este vorba chiar de o împăcare.

De ceva vreme, cei doi se urmăresc din nou pe Instagram, iar Gabi Bădălău apreciază fiecare postare de ale Claudiei pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Despărțirea celor doi a fost cu scandal, așa cum nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Artista a suferit foarte mult în urma separării. Cei doi copii, însă, i-au dat putere să meargă mai departe.

Împăcare în showbiz? Claudia Pătrăscanu i-a mai dat o șansă lui Gabi Bădălău?

În urmă cu aproape un an, Claudia și Gabi au pornit pe drumuri separate, cu durere și lacrimi multe. Chiar dacă era căzută psihic, artista s-a mobilizat pentru copiii ei și a mers mai departe, iar azi, este complet refăcută și își trăiește viața din plin, linitită și împlinită.

ADVERTISEMENT

”Viața este imprevizibilă. Sunt fericită și refăcută, încât nu mai vreau să trec prin ce am trecut. De la mine nu știți așa foarte multe…

Fac parte din viața mea, din trecutul meu și nici nu vreau să se știe așa multe. Vreau să ieșim cu bine din acest proces. Nu mă gândescu acum. Prioritar acum sunt copiii”, a spus Claudia la Antena Stars, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi vorba de o împăcare cu tatăl copiiilor ei, altă persoană care îi face viața frumoasă, sau, pur și simplu, este bine cu ea însăși și cu ce îi oferă viața.

Claudia Pătrășcanu nu a vrut să comenteze foarte mult situația dintre ea și Gabi, dar, a recunoscut că a fost umilită, abuzată emoţional, a îndurat infidelităţi, și renunţă la o viaţa falsă şi tristă.

ADVERTISEMENT

Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte… restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate“, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Facebook, la scurt timp după despărțirea de Gabi Bădălău.

 

 

 

ADVERTISEMENT