Life

Claudia Pătrășcanu, schimbare radicală de look. Cum arată acum mama copiilor lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a apelat la o schimbare radicală de look. Mama copiilor lui Gabi Bădălău s-a lăsat pe mâna specialistului, iar acum arată complet diferit față de cum o știa toată lumea.
02.12.2021 | 21:55
Claudia Patrascanu schimbare radicala de look Cum arata acum mama copiilor lui Gabi Badalau
Claudia Pătrășcanu și-a schimbat complet look-ul. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a avut aceeași imagine mulți ani la rând, însă acum s-a decis ca în 2022 să pășească cu un nou look, astfel că a trecut pragul salonului de înfrumusețare, iar rezultatul a fost unul total neașteptat.

Claudia Pătrășcanu și-a vopsit părul blond

Șatena de altădată, așa cum o știa toată lumea, a luat atitudine și a apelat la o schimbare de zile mari. Cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă, artista s-a tuns și s-a vopsit.

ADVERTISEMENT

Încă soția lui Gabi Bădălău, care până nu de mult a dus un adevărat ”război” cu Bianca Drăgușanu, s-a vopsit blondă, apoi, surprinsă într-un mod plăcut de rezultat, a ținut să împărtășească totul și cu cei care fac parte din comunitatea sa din mediul online, deloc puțini la număr.

Direct de pe scaunul ”transformărilor” salonului de înfrumusețare, fina Andreei Bănică a publicat pe Instagram și primele imagini cu ea blondă.

ADVERTISEMENT

”Face ce vrea (n.r. hairstylist-ul) din părul meu”, a spus Claudia Pătrășcanu după ce s-a lăsat pe mâna specialistului și astfel a intrat în categoria femeilor blonde.

”Vreau să-mi refac viața”

Schimbarea de imagine a Claudiei Pătrășcanu vine în contextul în care lunile trecute vorbea despre o posibilă nouă dragoste, după mariajul cu Gabi Bădălău care a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

O vorbă din popor spune că atunci când o femeie decide să apeleze la un alt look e semn clar că a luat sau urmează să ia o decizie importantă.

”Vreau să îmi refac viața. Acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu?

ADVERTISEMENT

Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”, a spus artista pentru Antena Stars.

Rămâne de văzut dacă tunsoarea și culoarea părului pentru care a optat vedeta au vreo legătură cu viața sa personală, însă un lucru este cert: internauții au apreciat felul în care arată acum cântăreața.

ADVERTISEMENT