Life

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Unde se va muta împreună cu copiii

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux, acolo unde se va muta împreună cu copiii. Cântăreața încă se află în plin proces de divorț cu fostul partener, Gabi Bădălău.
09.05.2022 | 11:43
Claudia Patrascanu sia cumparat o casa de lux Unde se va muta impreuna cu copiii
Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux și se va muta acolo alături de cei doi băieți pe care îi are din căsnicia cu Gabi Bădălău. Cântăreața își dorea de ceva timp o locuință mai spațioasă, iar acum și-a îndeplinit visul.

Claudia Pătrășcanu și-a cumpărat o casă de lux

Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău vrea să le ofere copiilor ei tot ce e mai bun și să nu ducă lipsă de nimic. Artista a cumpărat o locuință de lux la malul mării, despre care nu a știut nimeni.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a declarat că și-a achiziționat casa din banii ei, fără să aibă parte de vreun ajutor. Vedeta și-a strâns banii din cântările pe care le-a avut de-a lungul timpului, potrivit Antena Stars.

Șatena are deja cheile casei, dar mai trebuie să se ocupe de decor. Cântăreața se va muta în noua locuință împreună cu cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu încă nu a divorțat de Gabi Bădălău

În urmă cu aproape trei ani, Claudia Pătrășcanu a depus actele de divorț, însă ea și Gabi Bădălău încă nu au terminat procesul. Aceasta consideră că fostul partener nu vrea să-i acorde divorțul pentru că încă speră la o împăcare.

“Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?

ADVERTISEMENT

Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai … Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta.”, a declarat vedeta pentru cancan.ro.

În plus, Claudia Pătrășcanu recunoaște că a pierdut foarte mulți bani din cauza procesului de divorț. Vedeta spune că Gabi Bădălău este invidios pe fericirea ei și că acesta este motivul pentru care nu divorțează.

ADVERTISEMENT

“Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui.

Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii.

Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT