Life

Claudia Pătrășcanu și-a refăcut viața după separarea de Gabi Bădălău? Fotografia care îi pune pe gânduri pe fani

Claudia Pătrășcanu continuă să fie în atenția fanilor și a presei, iar cele mai recente imagini trezesc o întrebare: i-a găsit înlocuitor lui Bădălău Jr.?
05.07.2021 | 12:56
Claudia Patrascanu sia refacut viata dupa separarea de Gabi Badalau Fotografia care ii pune pe ganduri pe fani
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a spus de mai multe ori că după despărțirea de Gabi Bădălău, cu care se află și acum în proces, va fi mai rezervată cu declarațiile publice despre viața ei intimă.

Chiar dacă a ales să nu mai vorbească despre situația ei amoroasă, vedeta a ținut să împărtășească fanilor faptul că a primit un buchet imens de trandafiri roșii.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când artista este cadorisită cu flori. Acest lucru a dat drumul zvonului cum că și-ar fi refăcut viața.

Claudia Pătrășcanu, zâmbet de îndrăgostită?

De altfel, pe chipul ei se poate vedea în ultima vreme zâmbetul unei femei îndrăgostite. Bruneta este tot mai fericită și mulțumită de viața ei la fiecare apariție, cu toate că încă nu a scăpat definitiv de problemele cu fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Claudia și Gabi Bădălău încă nu au finalizat procesul de divorț. În această poveste a intervenit în ultima perioadă și mama cântăreței.

Femeia a intervenit de mai multe ori săptămâna trecută la Xtra Night Show. L-a acuzat pe fostul ei ginere că nu face niciun efort să demonstreze că vrea să îi acorde divorțul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Gabi a contrazis-o pe fosta soacră spunându-i că nu este adevărat ce susține. Acesta a precizat că un proces de divorț nu este atât de simplu de finalizat pe cât cred unii.

claudia pătrășcanu
Așa arată buchetul de flori pe care Claudia Pătrășcanu l-a primit de la o persoană misterioasă. Foto: Instagram

Mama cântăreței a intervenit în scandalul cu Gabi Bădălău

„Despre fostul ginere al mei, tatăl copiilor nepoților mei, eu rămân fără cuvinte. Îmi este rușine de rușinea lui. Nu se poate așa ceva, să nu ții cont de ajutorul pe care îl primești în viață.

ADVERTISEMENT

El joacă tot timpul un meci. Nu știe cu cine joacă. Se contrazice singur. El zice că îi dă divorțul, dar cum de i-l dă dacă o plimbă de doi ani de zile. El acum spune ceva, iar peste 10 minute nu mai e de acord cu ce spune”, a declarat mama Claudiei Pătrășcanu la Antena Stars.

Gabi a declarat că tot ce își dorește este liniște și să se poată bucura de cei doi copii pe care îi are cu artista. Cei doi s-au înțeles în cele din urmă în legătură cu timpul pe care îl vor petrece cu copiii, după multe episoade de dispută.

 

ADVERTISEMENT