Life

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața instanței. Ce a cerut omul de afaceri

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou în fața instanței. Omul de afaceri a făcut o nouă cerere care îi vizează pe copiii lui și ai fostei soții.
26.07.2021 | 17:36
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau din nou in fata instantei Ce a cerut omul de afaceri
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața instanței. Ce a cerut omul de afaceri. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns din nou în fața instanței. Cei doi sunt despărțiți de doi ani, însă procesul de divorț nu pare să se termine prea curând.

Recent, Claudia Pătrășcanu a câștigat prima „bătălie” împotriva fostului partener. Gabi Bădălău nu are voie să iasă cu cei doi copii din țară, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut un nou apel după ce i-a fost respinsă cererea, iar acum speră să obțină aprobarea.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în fața instanței

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au parte de un nou scandal. Cei doi au ajuns din nou în fața instanței, după ce afaceristului i-a fost respinsă cererea conform căreia ar fi avut voie să-i scoată copiii din țară.

ADVERTISEMENT

Deși sunt separați de doi ani, cântăreața și fiul de milionar se judecă pentru custodia celor doi băieți de 4 și 6 ani. Artista vrea să facă totul pentru a obține custodia micuților și nu vrea să-l lase pe fostul partener să-i ia pe aceștia de lângă ea.

Cu ceva timp în urmă, Gabi Bădălău a declarat că ar vrea să meargă într-o vacanță cu copiii lui. Însă Claudia Pătrășcanu nu a fost deloc încântată să audă de asta și nu i-a dat acordul milionarului pentru a merge în afara țării cu copiii săi.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a făcut un apel în instanță, iar cererea sa a fost respinsă. Situația este în favoarea Claudiei Pătrășcanu, care a câștigat, momentan, una dintre bătăliile cu cel care i-a fost soț.

Gabi Bădălău nu a renunțat și a mai făcut un apel în instanță. Acesta va afla pe 24 august dacă poate pleca în vacanță în afara României cu cei doi băieți.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, scandal de proporții

Deși sunt separați de doi ani, războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare să se termine prea curând. Divorțul lor a venit ca o bombă în lumea showbiz-ului românesc, iar artista vrea cu orice preț să obțină custodia copiilor.

Gabi Bădălău își dorește același lucru, însă fosta soție a câștigat, momentan, în fața lui. Afaceristul a cerut o expertiză psihiatrică pentru Claudia Pătrășcanu, iar instanța i-a respins cererea.

Frumoasa cântăreață locuiește în Constanța cu copiii ei, iar fostul soț are dreptul să-i vadă regulat. Omul de afaceri vrea mai mult de atât și este în stare de orice pentru a obține custodia.

ADVERTISEMENT