Life

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă poartă o luptă în instanță pentru creșterea copiilor. Ce au mai hotărât judecătorii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău luptă în continuare în instanță pentru creșterea copiilor lor. Ce au mai stabilit judecătorii.
11.06.2024 | 13:10
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau inca poarta o lupta in instanta pentru cresterea copiilor Ce au mai hotarat judecatorii
Ce vor foștii soți în legătură cu copiii lor. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă nu au îngropat securea războiului, chiar dacă au divorțat. Cei doi foști soți duc încă o luptă în instanță pentru custodia copiilor pe care îi au împreună. Ce detalii au mai ieșit la iveală, legat de proces.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă se luptă pentru custodia copiilor

Cântăreața și actualul partener al Biancăi Drăgușanu au divorțat în 2022, cu mare scandal, dar încă sunt neînțelegeri legate de custodia copiilor, mai exact a celor doi fii. În prezent, minorii locuiesc alături de mama lor, în Constanța, iar tatăl lor îi poate vizita și lua acasă la el, temporar.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gabi Bădălău își poate duce băieții în vacanță. Însă, el își dorește  custodie totală asupra fiilor. I-ar plăcea ca aceștia să se mute la el, pe motiv că ar avea condiții mai bune de supraviețuit și le-ar putea oferi tot ceea ce își doresc.

”M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

De cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu nu este de aceeași părere cu fostul partener, așadar, procesul va mai continua. În urmă cu câteva zile, magistrații au amânat iar cauza, potrivit Spynews. Soluția care apare pe Portalul Instanțelor de Judecată este reprezentată de ”administrarea probelor propuse”.

ADVERTISEMENT

Judecătorii vor analiza toate toate probele pe care Claudia Pătrășcanu le-a depus în dosar, în favoarea ei și împotriva lui Gabi Bădălău, cu care a format un cuplu vreme  de 9 ani. Din 2019 erau căsătoriți.

Odată cu noua decizie, a amânării, magistrații au hotărât un nou termen de judecată pentru toamnă, adică pe data de 4 octombrie. De altfel, Claudia Pătrășcanu mai poartă un proces cu fosta sa soacră. De ce a dat-o femeia în judecată?

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de soacră

Procesul dintre Claudia Pătrășcanu și fosta ei soacră este unul civil și are ca obiect răspunderea delictuală. Ce înseamnă acest lucru? Faptul că mama lui Gabi Bădălău consideră că fosta noră i-a creat prejudicii.

ADVERTISEMENT