Life

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la cuțite din cauza custodiei copiilor: ”Eu voi merge până în pânzele albe”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă pentru custodia băieților. Cântăreața nu cedează în fața fostului partener de viață.
31.10.2022 | 08:45
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau la cutite din cauza custodiei copiilor Eu voi merge pana in panzele albe
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă pentru custodia băieților. Cântăreața nu cedează. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și fiul lui Niculae Bădălău sunt din nou la cuțite din cauza custodiei copiilor, care în momentul de față au domiciliul în locuința mamei. Acest lucru nu este deloc pe placul omului de afaceri care vrea să schimbe decizia magistraților.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, ceartă pentru custodia băieților. Cântăreața nu cedează

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de ani buni pentru custodia celor doi copii pe care-i au împreună. Iubitul Biancăi Drăgușanu le spune băieților că judecătorii vor decide în favoarea sa, artista fiind dispusă să lupte până-n pânzele albe.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri cunoaște foarte multe dedesubturi legat de ce se întâmplă în instanță. Pe de altă parte, brunetă nu acceptă ideea de a sta departe de copiii săi și spune că este normal ca aceștia să rămână în continuare cu mama.

„Acum când am luat copiii de la el în weekend, cei mici mi-au zis că «Mami, de ce tati ne-a zis că doamna judecător va da cu ciocanul în masă și că noi vom sta mai mult la tati».  Eu am fost șocată de ce mi-au zis copiii.

ADVERTISEMENT

Nu știu de ce Gabi nu conștientizează că copiii sunt mari și vin și vorbesc. Nu mă interesează ce știe Gabi, dar eu știu că se pot lua copiii de lângă mamă și să-i transferi la domiciliul tatălui după trei ani de domiciliu la mamă doar dacă sunt nereguli.

Eu cred că nu se va întâmpla lucrul acesta, că de trei ani de când sunt pe sălile acelea mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Sunt și eu mamă și n-aș suporta ideea, lucrurile nu rămân chiar așa, cred că atunci România va știi ce nu a știut până acum. 

ADVERTISEMENT

Eu voi merge până în pânzele albe, orice s-ar întâmpla, ceva ce știu că nu îi avantajează pe cei mici, voi merge mai departe”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu, dispusă să apeleze la CEDO

Claudia Pătrășcanu a mai subliniat că nu va face apel în cazul procesului de custodie cu fostul partener de viață, Gabi Bădălău, însă este dispusă să meargă mai departe și să apeleze la CEDO, dar și la Mama și Copilul.

ADVERTISEMENT

Această decizie radicală va fi luată de frumoasa brunetă în cazul în care cei mici vor fi dezavantajați și vor fi luați de afacerist pentru a locui în vila din Bolintin.

ADVERTISEMENT