Life

Claudia Pătrășcanu, totul despre mariajul cu Gabi Bădălău: ”Pentru mine nu există fericire”

04.03.2021 | 19:15
Claudia Patrascanu totul despre mariajul cu Gabi Badalau Pentru mine nu exista fericire
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre mariajul avut cu Gabi Bădălău, cântăreața dezvăluind că nu a avut parte de momente de fericire deplină în timpul celor 4 ani în care au fost împreună. 

Frumoasa brunetă regretă că a pus dorințele partenerului de viață pe primul plan și că a renunțat la cariera muzicală pentru a se dedica trup și suflet căsniciei. Artista ar proceda complet diferit acum dacă ar putea să dea timpul înapoi și ar găsi o cale de mijloc între familie și job.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este pregătită să o ia de la zero, mărturisind că singura bucurie pe care o are sunt cei doi băieți pentru care luptă la Tribunal. Claudia Pătrășcanu simte că e mai puternică ca niciodată, deși este în plin proces de divorț cu Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, despre regretele căsniciei cu Gabi Bădălău. Ce ar schimba

„Chiar îmi pare rău că nu am putut să continui. A trebuit să pun punct. În momentul acela nu a fost dorința mea cea mai mare, dar atunci am ținut cont și de dorința partenerului. A fost o altă greșeală de a mea.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu am aș mai proceda la fel. Important este să continui să rămâi pe picioarele tale ca om. Asta nu înseamnă că dacă nu vrei să renunți la ceva, nu îl mai respecți pe celălalt. Atunci mi s-a părut prioritar să ai o viață de familie.

Poți să le împarți pe amândouă. Important este să rămâi pe picioarele tale. Viața este cu bune și cu rele. De multe ori am crezut că sunt fericită și m-am înșelat. Sunt acele clipe de fericire, dar pentru mine nu există fericire, există doar momente de bucurie.

ADVERTISEMENT

Singura mea bucurie maximă constă în copii. Sunt pregătită pentru orice în viață. Știu să supraviețuiesc în orice moment și în orice situație.

Nu mi-aș reproșa nimic. Dacă s-au întâmplat lucruri, uneori se întâmplă și cu voia noastră. Nu am ce să îmi reproșez”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu într-un interviu pentru emisiunea „Star Magazin”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cântăreața spune că rolul de mamă este cel mai greu, dar în același timp cel mai frumos. Vedeta luptă pentru băieții ei pe care-i vrea aproape în continuare, în cursul acestei zile urmând a se stabili exact în favoarea cui va fi decisă custodia.

„Să fii mamă este cel mai greu job din lume, dar și cel mai frumos. Este ceva unic și doar dacă ești mamă poți să înțelegi și să simți. Sun aceste momente de tristețe când plâng, dar copiii nu mă văd niciodată nici plângând, nici tristă. Mă redresez”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT