Life

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră! Ce acuză că fac Gabi Bădălău și familia lui: „Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa familiei Bădălău. Cântăreața spune că fiilor ei li s-a restricționat posibilitatea de a vorbi cu ea și sunt învățați să o trateze urât.
02.08.2022 | 12:38
Claudia Patrascanu tuna si fulgera Ce acuza ca fac Gabi Badalau si familia lui Copilul mic este pus sami arate degetul obscen
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa familiei Bădălău. Foto: Colaj Fanatik / Capturi video
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a adus noi acuzații la adresa familiei fostului său soț, precum și a acestuia. Vedeta susține că nu i se permite să vorbească cu proprii copii.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa familiei Bădălău

Claudia Pătrășcanu acuză familia Bădălău și spune că nu i se permite să vorbească cu copiii ei decât în prezența lor, iar cei mici sunt „traumatizați” de comportamentul tatălui și al bunicii paterne.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe rețelele de socializare despre scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, cântăreața a spus că cei doi fii ai săi au accesul restricționat de a vorbi cu ea și o pot face numai în prezența tatălui sau a bunicii paterne.

Mai mult, fosta soție a lui Gabi Bădălău spune că copiii au fost martori la „zeci de agresiuni verbale” din partea acestuia și a familiei sale, la fel fiind și mama ei.

ADVERTISEMENT

„Copiilor mei li s a restricționat orice legătura atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine, cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri”, a scris vedeta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Clauda Pătrășcanu acuză că cei mici sunt învățați să o trateze urât

Totodată, Claudia Pătrășcanu a spus că copiii ei nu au libertatea de a alege ce vor să facă și sunt influențați în orice decizie care o privește.

Mai mult, ea spune că tatăl copiilor îi învață să vorbească urât cu mama lor și chiar să îi arate semne obscene. Totul pentru ca copiii să vrea să rămână la familia Bădălău, spune Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

„Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere.

Copilul mic este pus să-mi arate degetul obscen, să-mi spună „valea”, li se transmite să-mi spună ca sunt urâtă, sunt cea mai rea mamă, să nu mai vină la mine și să rămână la ei”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT